19 / 03 / 2024

Gala Batıkent'te fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

 Gala Batıkent'te fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edileceği Gala Batıkent projesinde fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor..


Kızıltoprak Gayrimenkul  imzası taşıyan Gala Batıkent projesi, Ankara'da Yenimahalle İlçesi'nin Batıkent Semtinde yükseliyor . Proje , hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede yer alıyor.

 

1.675 daire ve 34 ticari alanın bulunduğu Gala Batıkent projesinde 461 adet 2 oda 1 salon, 1214 adet ise 1 oda 1 salon olmak üzere 8 farklı tipte daire seçeneği sunuluyor. 


17 blok olarak tasarlanan Yenimahalle Gala Batıkent'te ev sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor.


 Gala Batıkent


Zengin sosyal yaşam alanlarına sahip Gala Batıkent'te 320 bin metrekare büyüklükte central park bulunuyor. 1061 araçlık kapalı otoparkın da yer aldığı projede otoparktan direkt daireye ulaşım sağlanıyor. 


Dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edileceği  projenin ortak kullanım alanları ve sunulan hizmetler arasında özel resepsiyon ve lobi mekanları, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi (sauna+fin hamamı), donanımlı fitness salonu, pilates ve jimnastik salonu, masa tenizi, bilardo, squash, mini golf sahaları, hobi atölyesi, cep sinema salonu, bisiklet ve kaykay parkuru, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun parkı, ortak kullanıma açık modern peyzaj alanı, botanik park, ankastre mutfak ve akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik ve kamera kaydı cafe,restoran ve alışveriş mekanları da yer alıyor. 


Gala Batıkent fiyat listesi 


 1+1 daireler 149 bin TL'den

 2+1 daireler 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor.    


 Gala Batıkent

 


Gala Batıkent iletişim bilgileri   


Adres: Ergazi Batı Sitesi Mahallesi. Cengiz Aytmatov Caddesi No:19  Yenimahalle/ANKARA 


Tel: 444 4 399  


Web: http://www.galabatikent.com  


Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Konuttimes.com 

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri