28 / 03 / 2024

Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta satışlar Ocak'ta başlayacak! Yeni proje!

Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta satışlar Ocak'ta başlayacak! Yeni proje!

‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta.


Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.


Evim Yüksekdağ, firmanın kendisine ait olan Esenyurt’un en değerli arsalarından birinde, Nazım Hikmet Bulvarı üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


‘’Hayatın içinde bir aile projesi ’’ konsepti ile hazırlanan, bölgedeki en kaliteli mimarilerden birine sahip olacak olan proje 20 katlı 2 adet ve 21 katlı 1 adet olmak üzere toplam 3 bloktan oluşmakta. 1+1 daire planının yer almadığı, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan projedeki toplam konut sayısı ise 363 adet. Ayrıca projenin temel ihtiyaçlarına cevap verebilecek toplam 2.000 metrekare alana sahip 9 adet ticari ünitede bulunmakta. Evim Yüksekdağ, estetik mimarisi ile Esenyurt’ta yıldızlaşırken, iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


Evim Yüksekdağ’da, yaşamayı seveceksiniz...

Ana cadde üzerinde yer alan proje, toplam 64.000 metrekarelik inşaat alanına sahip. Evim Yüksekdağ’ da 2+1 daireler 90 - 123 metrekare, 3+1 daireler ise 142 - 148 metrekare aralığında büyüklüğe sahip, ayrıca yine 2+1 ve 3+1 olmak üzere verandalı  ve bahçe kullanımlı dairelerde bulunuyor.


Evim Yüksekdağ’da spor ve eğlence dolu bir yaşam…

Evim Yüksekdağ’ı tasarlarken daire sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından yola çıkılarak, farklı alanlardaki mimarların tecrübelerinin uyum içerisinde bir araya getirildiği projede; 7.000 metrekare peyzaj alanı, kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, Türk hamamı , sauna, çocuk oyun alanları, çok amaçlı açık spor alanları, süs havuzları ve kamelyalar mevcut. Bütün bu özellikleri ile EvimYüksekdağ, lansman öncesi satış fiyatlarıyla da fark yaratıyor. 2+1 dairelere 225.000 TL.,3+1 dairelere ise 340.000 TL.’den başlayan fiyatlar ve “0 faizli” ödeme seçeneği ile sahip olabilir, İstanbul’un parlayan yıldızı Esenyurt’un keyfini aileniz ve dostlarınızla doyasıya yaşayabilirsiniz… 



Evim Yüksekdağ Projesi Lansman öncesi fiyatlarından yararlanabilmek için; www.evimyuksekdag.com & Tel:  444 9 540