28 / 03 / 2024

Elmar Towers Ankara Nisan'da görücüye çıkacak!

Elmar Towers Ankara Nisan'da görücüye çıkacak!

Elmar Yapı, yeni markalı rezidans projesinde yatırımcıyı Başkent’in en değerli noktasındaki projesine davet ediyor. Elmar Towers Ankara'nın lansmanı Nisan ayında gerçekleşecek.


Lansmanı nisan ayında yapılacak Elmar Yapı’nın yeni projesi, yatırımcıya daha hızlı geri dönüş sağlayacak formülleri ile benzerlerinden ayrıldığını belirtti.


Elmar Yapı, bölgesinde ekonomik gelişmenin öncülüğünü yaptığı Ankara’nın en büyük projelerinden birini hayata geçiriyor. Son dönemde gayrimenkul yatırımlarının cazibe merkezi haline gelen Ankara’nın en prestijli bölgeleri olan; Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin en değerli noktasına konuşlanan bu büyük projeyle, hızlı yatırım dönüşü sağlayacak alternatif arayan yatırımcı için bulunmaz bir fırsat ortaya konuluyor.


Elmar Yapı A.Ş. ortaklarından Salih Küsmüş, doğu ve batı yönlerinde baş döndürücü bir hızla gelişen Ankara’da; Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin gayrimenkulde şuan en değerli yatırım bölgeleri haline geldiğini vurguladı. Salih Küsmüş projelerinin lokasyon avantajının yatırımcıları çok mutlu edeceğini ve yatırımcının yararına kullandırmak üzere böylesine değerli bir konumlandırma yaptıklarını söyledi. 


Salih Küsmüş: “Bir zamanlar Başkentin merkezi denildiğinde Çankaya akla gelirdi. Ancak hızla gelişen Ankara'da yeni merkezler ortaya çıktı. Bunların başında da ulaştırma ve plaza yatırımlarının yoğunlaştığı Eskişehir Yolu geliyor. Eskişehir Yolu, Ankara’da yeni konut arayanlar için en cazip ve modern noktalardan biri. Birbirinden cazip bu özellikleri bir araya getirdiğimizde, yüksek yatırım potansiyeli arayan yatırımcıyı Başkentin en değerli gayrimenkul noktasındaki, en yüksek rezidans projemize davet ediyoruz” dedi.


Kentin 5 Yıldır En Hızlı Gelişen Bölgesi


Elmar Yapı A.Ş. ortaklarından Siyami Öztürk ise halen 8 Bakanlık ile birlikte Sayıştay ve Danıştay binalarına, TOBB binasına, Kızılay ve Diyanet İşleri Başkanlığına ev sahipliği yapan Eskişehir Yolu’nun çok daha büyük önem kazandığını söyledi. 


Siyami Öztürk bunların yanı sıra büyük markalı AVM ve Oteller ile iş merkezlerinin de yükseldiği bölgenin Ankara’nın son 5 yıldır en hızlı şekilde büyüyen ve gelişen bölgesi olduğunu açıkladı. Öztürk “Eskişehir yolu yeni yatırımlarla tam bir cazibe merkezi oldu.  Metro hatlarına olan yakınlığı ile Eskişehir yolu her açıdan Başkent’in en prestijli bölgesi haline geldi. İş ve yaşam dünyasının tamamına yakını artık bu hat üzerindeki Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde ikamet ediyor” diye konuştu.


Proje Yatırım Formülüyle Benzerlerinden Ayrılacak


Bölgede pek çok gayrimenkul projesi yatırımının hâlihazırda başladığını da belirten Siyami Öztürk, lansmanı önümüzdeki ay yapılacak olan Elmar Yapı projesinin yatırımcıya daha hızlı geri dönüş sağlayacak formülleri ile benzerlerinden ayrıldığını belirtti. 

Siyami Öztürk, “Elmar Yapı A.Ş. olarak iş dünyasındaki tecrübemizle yatırımcının neyi talep ettiğini çok iyi biliyoruz. Alanında en iyi profesyonellerle çalışarak; kolay alınan, kolay satılan, kolay kiralanan ve iyi prim yapan projeler gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de ses getirecek prestijli projemizle yatırımcılara hızlı dönüş sağlayacak çok cazip bir fırsat sunuyoruz” dedi.


Elmar Yapı İletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler