29 / 03 / 2024

DKY İnşaat ve Ergaz, Ataşehir'de karma projeye imza atacak!

DKY İnşaat ve Ergaz, Ataşehir'de karma projeye imza atacak!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı...


Enerji ve inşaat sektörünün iki dev firması Ergaz ve DKY, ortak bir inşaat projesinde buluştu.

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.


DEĞERLİ BİR PROJE

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, enerji sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra inşaat alanında da bir proje başlatmaktan memnun olduğunu belirterek, “DKY İnşaat’ın tecrübesini yanımızda hissetmek mutluluk veriyor. Projemiz gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir’de yer alması açısından önemlidir. Gayrimenkul sektörünün kalbi olabilecek konumdaki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacaktır. Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezi’nin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır” dedi.


120 MİLYONLUK YATIRIM

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ise, “Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan oldukça memnunuz. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırımda Ergaz ve DKY güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada olduğu konutlar ve yapılar üretirken, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları oluşturmayı amaçlamaktadır” diye konuştu.


Web: http://www.dkyinsaat.com/


Haber Gazetesi


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Enerji ve inşaat sektörünün iki dev firması Ergaz & DKY ortak bir inşaat projesinde buluştu.

Enerji sektörünün önemli aktörlerinden olan Ergaz, inşaat sektörünün tecrübeli ismi DKY İnşaat ile ortak bir projeye imza attılar.


Ergaz & DKY inşaat işbirliğiyle prestij değeri yüksek bir proje hayata geçecek. Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40.000 m2 inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attılar. Ergaz Genel merkezinde emlak ve hukuk danışmanları eşliğinde, Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya tarafından atılan imzalar neticesinde projeye start verilmiş oldu.


ATAŞEHİR’İN ÇOK DEĞERLİ BİR PROJESİ OLACAK

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, enerji sektöründeki faaliyetlerimizin yanı sıra inşaat alanında da prestijli bir projeyle start vermiş olmaktan memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum, hayırlı olsun. DKY İnşaatın yani İbrahim Dumankaya Beyefendinin inşaat tecrübesini yanımızda hissetmek bizler için mutluluk verici olmuştur. Projemiz gayri menkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir’de yer alması açısından önemlidir. Emlak sektörünün yükselen değeri Ataşehir’deki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacak.


Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezinin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır. Ticari ve konut plaza olarak tasarlanacak. Mimari projeler hazırlandıktan sonra tanıtımı düzenlenecek olan lansman şeklinde yapılacaktır.


LPG sektöründe yerli sermayenin gücünü öne çıkaran Ergaz, inşaat sektöründe de büyük başarılar elde etmek amacıyla 1999 yılında Ergaz İnşaatı kurarak Bursa, Aydın, Malatya, Kocaeli ve İstanbul’da çeşitli alt yapı, üst yapı ve sanayi imalatlarına imza atmıştır” dedi.


Dumankaya, Hayırlı olsun

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, Bu yeni projemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan memnun olduğumu belirtiyorum ” dedi.


Yüz Yirmi milyonluk yatırım

Yeni kent tasarımına katkı sağlamak isteyen Ergaz İnşaat, yılların birikimini bu alanda değerlendirmek amacıyla İstanbul Ataşehir’de 40.000 m2 inşaat alanında DKY İnşaat tecrübesiyle, prestijli karma tip yaşam projesine imza attı. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırımda Ergaz İnşaat güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada astropay olduğu konutlar ve yapılar üretirken, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları oluşturmayı amaçlamaktadır.


Milliyet 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri