28 / 03 / 2024

Divan Residence at G Tower satışta!

Divan Residence at G Tower satışta!

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan Grup, Divan Residence at G Tower projesini tanıttı.


Yenilikçi anlayışıyla sektörün ve yatırımcıların ilgisini çeken dinamik gayrimenkul geliştirme firması Mar Yapı, otelcilik ve yeme-içme sektörünün lider markası Divan Grup ile birlikte İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de markalı konut konseptine liderlik etmeye devam ediyor. Divan Residence at G Tower projesiyle tekrar bir araya gelen iki kurum, ev sahiplerine otel konforunda hizmet, yatırımcıya yüksek kazanç sunmayı hedefliyor.


Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri Divan Residence at G Towerile devam ettiren iki kurumun ev sahipliğindeki basın toplantısına Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök ve Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum katıldı.


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök “Mar Yapı olarak Basın Ekspres Yolu’nun geleceğini ve yatırım değerini ilk gören ve yatırımlarını buraya yapan markayız. Sevinerek ve gurur duyarak söylüyorum ki bizim Divan’la bu bölgeye inanıp yarattığımız sinerji, bu bölgenin çehresini değiştirdi. Basın Ekspres Yolu yatırımlarımız iki havaalanına yakın, TEM ve E5’i birleştiren konumda yer alıyor. Bu bölgenin değeri; deniz otobüsüne yakınlığı ve metro bağlantısıyla her geçen gün artıyor” dedi.


Divan’ı, otelcilik sektöründe sahip olduğu yıllara dayalı tecrübe ve kaliteli hizmet anlayışını rezidans hizmetlerine yansıtması hususunda ikna ederek halen faaliyette olan Divan Suites İstanbul G Plus’ı hayata geçirdiklerini ve son derece başarılı bir otel olarak Basın Ekspres Yolu’na değer kattığını ifade eden Özkök, şu bilgileri verdi:


“Şimdi bu başarılarımızı devam ettirmek amacı ile Divan Residence at G Tower’ın inşaasına başlamış durumdayız. G Tower’ın rezidans işletmesi Divan Grubu tarafından yapılacak olup Divan Residence at G Tower’dan ev sahibi olanlar Divan kalitesi ile rezidans hizmetlerini alabilecekler ve Basın Ekspres Yolu’nun en özel yerinde seçkin bir hayat yaşayacaklar. Faaliyetteki Divan otelinin hemen yanındaki arazide yükselecek rezidans binamızda, otel konforunda bir hayat sürebilecekler.”

Mar Yapı’nın rezidans anlayışının, daire sahiplerininotel konforundahizmeti alabilmesi üzerine kurulu olduğunu belirten Özkök, “Divan Residences at G Tower’ın tüm otel hizmetlerini İstanbul Suites G Plus sağlayacak. Divan Residence at GTower’ı yaşamak için seçenler Divan kalitesiyle otel konforunda rezidanshizmeti, yatırımcılar ise yüksek kazanç elde edecek” dedi.


Türk misafirperverliği ve Divan’ın hizmet kalitesini ev konforuna taşıyoruz

Divan Grup CEO’su Richard Appelbaum Divan’ın 60 yıldır insan faktörü ve müşteri memnuniyeti ile Türk misafirperverliğini hep ön planda tuttuğunu belirtti. Appelbaum şöyle devam etti:

“İnsan dokunuşu ve gerçek misafirperverlik becerisinin çok önemli olduğu hizmet sektöründeyiz. Ayrıca, Türkiye'deki yiyecek- içecek ve turizm sektörlerinde öncü olmanın yanı sıra, Divan Grubu’nun çeşitli projelerle de hizmet veriyor olduğunu da zaten biliyorsunuz. Günümüz yoğun kent insanları için zamanın etkili bir şekilde kullanılması çok değerlidir. Yoğun iş hayatı olan insanların çoğu, iş hayatı ve sosyal yaşamları arasındaki dengeyi kurmaya, aile ve arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirmeye özen gösteriyorlar. Divan’ın rezidans yatırımları da bu servisler arasındadır. Divan Residence markası, rezidans sahiplerinin, evlerinin konforunda yaşarken aynı zamanda otel konforunu yaşayabilmeleri amacı ile 2012 yılında hayata geçmiştir. Divan Residence konsepti, otel konforunu evlerinde yaşamak isteyenleri birleştiriyor. Sunmuş olduğumuz hizmetler ile ünlü Türk misafirperverliğinden esinlenerek Divan’ın otelcilik sektöründeki hizmet kalitesini ev konforuna taşıyoruz.”


2012’den itibaren Divan Residence markasının büyüme stratejisine paralel olarak başarılı rezidans projelerini Türkiye’nin en önemli şehirleri olan Istanbul, Ankara ve İzmir’de hayata geçirdiklerini aktaran Applebaum şu bilgileri verdi:


“2016 yılı içerisinde Divan Grubu, İzmir ve Ankara’da 2 yeni rezidans projesine imza attı, şimdi ise Mar Yapı ile İstanbul’da yeni bir rezidans projesini hayata geçiriyoruz. Divan Residence at G Tower projesinin bu bölgeye önemli bir değer katacağından eminiz. Divan Grubu olarak, Residence markamız ile Türkiye ve yurtdışında ayrıcalıklı projelerin bir parçası olma hedefiyle Avrupa, Amerika ve Ortadoğu’da şu anda bir çok proje geliştiriyoruz.”


Toplamda 432 dairenin bulunduğu Divan Residence at G Tower projesinde 380 adet 1 1, 26 Projede tüm otel konforundaki rezidans hizmetlerini Divan Suites İstanbul G Plus sağlayacak.Bunun yanı sıra proje sosyal alanlar, yüzme havuzu, kapalı otopark, toplantı odaları, danışma hizmetleri, 3 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren Boost ile yaşam kalitesini artıracak.


Web: http://www.maryapi.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler