19 / 03 / 2024

Data Yatırım Bağdat Caddesi, Ümraniye ve Kartal'da 4 yeni proje yapacak!

 Data Yatırım Bağdat Caddesi, Ümraniye ve Kartal'da 4 yeni proje yapacak!

Data Yatırım İstanbul'un Bağdat Caddesi, Ümraniye ve Kartal bölgelerinde 4 yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Projenin ilk detayları haberimizde yayınlanıyor...


Data Yatırım, İstanbul'un Bağdat Caddesi, Ümraniye ve Kartal bölgelerinde 4 yeni proje yapacak. Satışa çıkacak olan 4 projenin detayları şu şekilde;


Teras Vadi projesi:


Data Yatırım  ve Gayrimenkul Geliştirme’nin satışını yaptığı Teras Vadi projesi 70 adet konuttan meydana geliyor.  Saklı Vadi projesinin 2. etabı olarak kabul edilen Teras Vadi projesinin inşaatını Elizi İnşaat yapıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


Messe Residence projesi:


63 bin metrekare kapalı alana sahip olan Messe Residence projesi İstanbul-Kadıköy'ün Bağdat Caddesi'nde konumlandırılıyor. Messe Residence Kadıköy projesinde ayrıca outlet mağaza ve otelde yer alacak.


Teras İstanbul projesi:


Kartal'da inşa edilecek olan Teras İstanbul projesi, Saklı Vadi projesinin 3. etabı olacak. Projenin henüz detayları belli olmadı.


Çarşı Evleri projesi:


Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde konumlandırılacak olan Çarşı Evleri 24 adet ofis, 105 adet daire ve 25 adet dükkandan meydana gelecek. 



Telefon: 0216 412 96 96

Web: http://www.datayatirim.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler