29 / 03 / 2024

Çiçek Evler Mavi Yaka satışta!

 Çiçek Evler Mavi Yaka satışta!

Güzelbahçe’nin en değerli konumlarından birinde hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka satışa çıktı. Projede dairelerin çoğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralı olarak dizayn edildi...


Çiçek Evler Mavi Yaka projesi Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe’nin en değerli konumlarından birinde hayata geçiriliyor. Proje 15 bin 400 metrekare arsa alanına sahip. 


3 katlı blok olarak tasarlanan Çiçek Evler Mavi Yaka Evleri 75 adet daireden meydana geliyor. Projede  3+1, 4+1, 5+1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat daire seçenekleri sunuluyor. 


 Çiçek Evler Mavi Yaka satışta!


75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarasına hakim olan Güzelbahçe Çiçek Evler Mavi Yaka'da daireler 160-350 metrekare arası büyüklüklere sahip. 


2018’in sonunda teslim edilmesi hedeflenen Mavi Yaka projesinde, 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak olup her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi ve hobi bahçelerini barındıran 3.600 m²’lik bir park alanı mevcut.


  Çiçek Evler Mavi Yaka satışta!


Doğa dostu özelliğiyle öne çıkan Çiçek Evler Mavi Yaka Evleri'nde dairelerin çoğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralı olarak dizayn edildi. 




Web: www.cicekevlermaviyaka.com/

Tel: 0232 234 0 222

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com