19 / 03 / 2024

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

 Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Teslimler 2019'da!

Serpan’da inşa edilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor...


 

Sakarya’nın en değerli bölgelerinden olan Serpan’da inşa edilen Cadde 54  projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. 


Toplantıya YU Group Yönetim Kurulu Başkanı Geys Sirajlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, Turkmall  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel katıldı.

 

52 dönüm alan üzerinde 750 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Cadde 54’te, 4 katlı bloklarda ofis, studio rezidans, rezidans, cadde mağazaları, ve çarşı yer alıyor.Projenin 2019 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.


Projede metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofisler ise 6 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

 

  

Cadde 54 yatırımcıya yüzde 50 kar sağlayacak

 


79 cadde mağazası, 1 adet 78 mağaza içeren çarşı, 470 adet ofis ve rezidans, 450 adet studio rezidans ve yaklaşık bin 500 araçlık otoparkın yer alacağı projenin yatırımcısına yüzde 50 kazandırması bekleniyor.


Lansmana özel cazip fırsatlarla satışa sunulan projede, 36 ay taksite yüzde 0 faiz şirket bünyesinde uygulayanacak. 



Cadde 54’te ayrıca, lansman dönemine özel yüzde 10 indirim uygulanırken, ara ödeme seçeneklerinden de faydalanma fırsatı da sunuluyor.


   Cadde 54

Levent Eyüboğlu: “Türkiye’de Perakende ve Gayrimenkul Nitelikli Projeler Geliştirmeyi Hedefliyoruz.”

 

Toplantıda konuşan Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Türkiye’de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki projelere 1992 yılından bu yana öncülük ettiklerini söyledi. 25 yıllık süre içerisinde 80’den fazla alışveriş merkezi geliştirdiklerini, 50’den fazla alışveriş merkezini tamamladıklarını belirten Levent Eyüboğlu, bulundukları bölgelere ve perakendeci ortaklarına katma değer sağladıklarını da belirtti. 


Levent Eyüboğlu, 6 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı geliştirdiklerini, 3 milyon metrekare kiralanabilir perakende satış alanı sağladıklarını, projelerinde her yıl 150 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladıkları dile getirdi.


Cadde 54 ile birlikte gayrimenkul nitelikli projeler geliştirerek bölgeye değer katmayı hedeflediklerini belirten Levent Eyüboğlu, 25 yıldır süren gayrimenkul ve perakende geliştirme yatırımlarını sektörünün dinamiklerini belirleyen nitelikli konut ve karma projelerle ortaklıklara imza atarak sürdüreceklerini söyledi.

 

Levent Eyüboğlu konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: “Sakarya’nın önde gelen ilçesi olan Serpan’da yeni bir konsept ile inşa edilen Cadde 54 projesini YU Group ortaklığı ile gerçekleştirdik. Marmara Bölgesi’ndeki yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik. Cadde 54 projesi ile bölgeye ticari, ekonomik ve sosyal anlamda önemli bir hizmetin daha kazandırılacağına inanıyoruz. Cadde 54 Sakarya’nın ekonomik ve sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak. Sakarya’nın en değerli lokasyonunda hayata geçirilecek projede geleneksel ve modern mimari bir arada yer alacak. 79 cadde mağazası, 1 adet 78 mağaza içeren çarşı, 470 adet ofis ve rezidans, 450 adet studio rezidans ve yaklaşık 1500 araçlık otoparkın yer alacağı proje hem yatırım hem de oturum amaçlı değerlendirilebilecek. Ofis, stüdio rezidans, rezidans, cadde mağazaları ve çarşının yer alacağı 52.000 metrekarelik alanda geliştirdiğimiz projemizde teslimatları 2019 yılının ikinci çeyreğinde tamamlayacağız.”

 


  Cadde 54

Mustafa Mekki Özkan: “Cadde 54’ün bölgedeki yeni istihdam alanlarını da arttıracağına inanıyoruz.”

 

YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan da, faaliyete başladıkları 1997 yılından bu yana 3 milyon metrekare üzerinde yurt içi ve yurt dışında pek çok prestijli konut, AVM, ofis, yönetim binası, iş merkezi, endüstriyel tesisleri başarıyla inşa ettiklerini belirtti. Mustafa Mekki Özkan, proje aşamasından başlayarak ürün geliştirme, mimari yapım, üretim ve yüksek kalitede anahtar teslim pek çok proje yapan bir grup olarak sektörde öne çıktıklarını dile getirdi.

Başta Azerbaycan olmak üzere, Rusya, Türkmenistan ve Dubai'de gayrimenkul, enerji ve sanayi yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Mustafa Mekki Özkan, Azerbaycan’da 2015 Avrupa olimpiyat tesislerinin inşaat işlerini başarılı bir şekilde tamamladıklarını, 2016 yılında Formula 1 yarışlarının inşaat ve 10 yıl işletme işini alarak güçlerine güç kattıklarını söyledi.

 

Cadde 54 projesinin,  Yu Group ve Turkmall’un birlikte gerçekleştirdiği ilk proje olduğunu da sözlerine ekleyen Mustafa Mekki Özkan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Serpan hizmet sektöründe gelişen bir merkez. 52 dönüm alanda, 300  metre uzunluğundaki cadde üzerinde meydanlar, sosyal alanlar, yaya yolları, cadde mağazaları, çarşı, ofisler ve bankaların da yer alacağı yeni yaşam alanını Serpanlıların hizmetine sunuyoruz. Cadde 54’ün bölgenin yeni istihdam alanlarını da arttıracağına inanıyoruz. Cadde 54, 1000 kişiye şantiye döneminde, 2500 kişiye ise açılışı ile istihdam sağlamayı hedefliyor. Ayrıca ilk yıl 12 milyon ziyaretçiye hitap ediyor olacağız. Cadde 54 tamamlandığında, büyüklüğü ve ticari aks özelliği ile sadece Sakarya’ya değil bölgeye hizmet verecek.”


Web: http://www.cadde54.com.tr/

Telefon: 0264 287 80 80




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler