18 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi'ye 900 konutluk proje! Lake360!

Bursa Orhangazi'ye 900 konutluk proje! Lake360!

Barman, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bursa'nın Orhangazi Bölgesi’nde ‘Lake360’ adında 900 dairelik projemizin yıl sonunda lansmanını yapacağız. Otel ve villaların bulunduğu karma bir proje." dedi...


İnşaat sektörünün yeni yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinde Türkiye'nin tanınan yüzü oldu. 5 proje ile bine yakın konutun inşaatını sürdüren Beyttürk İnşaat, Yalova Bölgesi’nin değerinin artmasına da katkı sağladı. Yapılan yatırımlar ile o bölgede arsaların son 2 yılda metrekare fiyatları 100 TL'den 400 TL'ye zıpladı. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova, Arap yatırımcılar için hala yeni keşfedilen bir yer, potansiyeli çok yüksek, Körfez Geçiş Köprüsü’nden sonra değeri daha fazla artacak” dedi...


Yalova’ya 100 milyon dolar döviz girdisi!!!

Türkiye'deki inşaat sektörünü Körfez ülkelerinde başarı ile temsil eden Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Özellikle Yalova’da yaptığı projelerle bölgenin ekonomisinin canlanmasına büyük katkı sağlayan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman ”Bugüne kadar inşa ettiğimiz projeler ile 100 milyon dolar döviz girdisi sağladık, arsa fiyatları son bir yılda dörde katlandı. Arsaların metrekare fiyatları 100 TL'den 400 TL'ye yükseldi. Bu yükseliş trendi devam edecek, Körfez Geçiş Köprüsü Yalova’nın değerini daha da arttıracak” dedi.


Körfez’in Anadolu ilgisi...

Barman, kendilerinden sonra yirmiye yakın Türk ve yabancı inşaat şirketinin Yalova'da konut geliştirmeye başladığını belirterek, "Özellikle Arap yatırımcıların ilgi göstermesiyle bölgenin hareketlenmesinden memnuniyet duyuyoruz, 5 proje ile toplamda 1000'e yakın konut inşaatı yaptık. Geliştirdiğimiz farklı projelerle gayrimenkul yatırımı için ilgiyi İstanbul dışında Anadolu'ya kaydırdık" dedi. 


Bursa Orhangazi'ye 900 konutluk proje

Yalova'nın yanı sıra bölgedeki diğer illere de yatırım yaptıklarını söyleyen Barman, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bursa'nın Orhangazi Bölgesi’nde ‘Lake360’ adında 900 dairelik projemizin yıl sonunda lansmanını yapacağız. Otel ve villaların bulunduğu karma bir proje. Tam olarak İznik gölüne bakan bir konumda yer alıyor. Biz bu projeyle Bursa Orhangazi’yi Arapların tatil tercihinde Trabzon'a muhteşem bir alternatif haline getireceğiz” 


Web: http://www.beytturk.com/Lake360.aspx



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri