19 / 03 / 2024

Bilyapı İnşaat Blue Sea Gürpınar projesine imza atıyor!

 Bilyapı İnşaat Blue Sea Gürpınar projesine imza atıyor!

Toplam 126 daireden meydana gelen Blue Sea Gürpınar projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde hayata geçiriliyor.


Bilyapı İnşaat imzası taşıyan Blue Sea projesi,  İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde hayata geçiriliyor. Proje 20 bin metrekare arsa alanına sahip.


126 daireden meydana gelen Beylikdüzü Blue Sea Gürpınar projesinde 2 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 2+1 daire alanları 105 metrelare ile 100 metrekare arasında, 4+2 daire alanları ise 230 metrekare olarak dizayn ediliyor. 


10 blok şeklinde dizayn edilen  Blue Sea projesinde yüzde 30 peşin, yüzde 10 aylık vadelenirken, kalan kısım ise teslimde ya nakit ödeniyor yada banka kredisiyle ödeniyor. 


Blue Sea Gürpınar projesinde kapalı devre kameralar, 7-24 güvenlik, fitness salonu, sauna, türk hamamı, kapalı ve açık otopark gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Anahtar teslimlerin bu yaz sonunda yapılması hedeflenen proje E-5, TEM, sahil yolu ve bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. 



Blue Sea Gürpınar Adres: Kavaklı Mah. İstanbul Cd. No:83/9 Beylikdüzü / İstanbul



Blue Sea Gürpınar iletişim


Tel: 0212 876 47 51

Web:  http://www.bilyapi.com.tr/bilyapi-insaat-devam-eden-projeler/bilyapi-insaat-blue-sea

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com