28 / 03 / 2024

Başyapıt Dragos'ta teslimler 2018 Ağustos'ta!

Başyapıt Dragos'ta teslimler 2018 Ağustos'ta!

Başyazıcı Grubu tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen 'Başyapıt Dragos' lansmana özel fiyatlarla yatırımcısını bekliyor. Projede 150 konut, 8 ticari birim yer alıyor.


60 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına yeni projesi Başyapıt Dragos ile giren Başyazıcı Grubu, Kayseri'de gıda, besicilik,  inşaat, tekstil,  perakende alanında önemli yatırımları bulunuyor. Özel ve butik bir proje olarak hayata geçireceği 'Başyapıt Dragos'la İstanbul'a da imzasını atıyor. 


25 kat ve 2 bloktan oluşan rezidans projesinde çocuklu aileler için geniş, ferah daireler ve ünlü mimarlar tarafından yapılan özenli sosyal donatıları yer almaktadır. Rezidans yönetimi profesyonel bir yönetim firması tarafından müşteri odaklı profesyonel hizmet kalitesi standartlarında yapılacak olan Başyapıt Dragos’ta özellikle çocuklar için temalı oyun ve eğlence alanları sunulmakta. 


 Başyapıt Dragos


150 konut, 8 ticari birime ev sahipliği yapan projede 1 0, 1 1, 2 1, 3 1, 4 1 daire seçenekleri bulunuyor. Şehrin merkezinde konforlu, geniş ve kullanım odaklı yaşam alanları imkanı sunan Başyapıt Dragos ‘daha fazla ev’ sloganıyla ayrıcalıklı imkanlar hazırlıyor.


Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri 50 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Daha fazla manzara

Bir yanınızda engin Marmara Denizi’ni inci bir kolye gibi süsleyen İstanbul’un dillere destan Adalar’ı, diğer yanınızda yemyeşil Dragos Tepesi. Başyapıt Dragos’ta bir ev aldığınızda, aynı zamanda İstanbul’un en güzel manzaralarından birine de sahip olacaksınız.


Başyapıt Dragos

Lansmana özel fiyatlar

Kısa sürede yatırımcısına yüksek prim getirecek olan Başyapıt Dragos’ta lansmana özel kampanya uygulanıyor. 


İstanbul’un aileler için tasarlanan ilk rezidansı Başyapıt Dragos en eski semtlerden biri olan Maltepe Dragos’ta yükseliyor. Merkezi konumuyla şehrin içinde bulunan fakat donatılarıyla sakin ve huzurlu bir yaşam vaat eden Başyapıt Dragos, minibüs caddesine 1 dakika, sahil yoluna 5 dakika, E-5’e 5 dakika, Kartal Adliyesi’ne 10 dakika mesafede yükseliyor.


Zengin sosyal olanakları, dükkanları ve çocuklar için temalı oyun parkları bulunan Başyapıt Dragos; fitness merkezi, yüzme havuzu, 3 katlı otoparkı, ve ofis olarak da kullanma imkanı bulunan toplantı salonuyla 2018 Ağustos ayında teslim ediliyor.



Web: http://basyazici.com/default.asp?LanguageID=1



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, Satışa çıkacak projeler