25 / 04 / 2024

Aykanat Yapı Çeşme’de yeni projeye imza atıyor!

 Aykanat Yapı Çeşme’de yeni projeye imza atıyor!

Çeşme’nin en güzel koyu Ayasaranda Koyu’nda, Sakız Adası’na uzanan panoramik manzarasıyla dikkat çeken Aykanat Yapı Çeşme projesinin mmari çizimi Durmuş Dilekci'ye ait...


2014 yılında kurumsallaşma sürecini tamamlayan Aykanat Yapı İnşaat, 2007 yılından beri Menderes ilçesinde faaliyet gösteriyor. Menderes’te birçok başarılı projeye imza atan firma İzmir’de inşaat sektörünün öncü ve lider markasıdır.


Aykanat Yapı şimdi de Çeşme’nin en güzel koyu Ayasaranda Koyu’nda, Sakız Adası’na uzanan panoramik manzarasıyla dikkat çeken yeni bir projeye imza atıyor.


Denize sıfır bir konumda bulunan Aykanat Yapı Çeşme projesinde tüm rezidanslar, deniz ve Sakız Adası’nı görebilecek.  Mimari çizimi Durmuş Dilekci'ye ait olan projede detaylar henüz netleşmedi.

 

Kalite ve konfor

Aykanat Yapı'nın Menderes’te inşa ettiği en son villa projesinde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun yanı sıra pek çok ünlü aile oturuyor.


Menderes’te konut fiyatlarının belirlenmesinde takip edilen Aykanat Yapı , dünyadaki inşaat teknolojisinin geldiği son noktayla uyumlu olarak; en üst düzey teknik ve mühendislik uygulamalarının benzersiz mimari tasarım çizgileriyle bütünleştirildiği projeleri, yüzde 100 müşteri memnuniyetinin esas alındığı yenilikçi bir kalite anlayışıyla tüketiciye sunuyor. 

 


http://aykanatyapiinsaat.com/


Milliyet



 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler