29 / 03 / 2024

Ayışığı Mercan Evleri fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

 Ayışığı Mercan Evleri fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Ayışığı Mercan Evleri, Bodrum Gümüşlük merkezde toplamda 14 daireden oluşuyor. Projedeki dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ayışığı Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


Ayışığı Gayrimenkul yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Bodrum Gümüşlük merkezde toplamda 14  daireden oluşan, butik bir site olması planlanan Ayışığı Mercan Evleri ,bahçe katı ve üst kat olmak üzere birbirinden bağımsız 2+1 daire olacak şekilde planlanmıştır.


Gümüşlüğün merkezinde ana cadde üzerinde olan bu proje yine daha önce yapımı tamamlanmış olan Ayışığı Konaklarına 100 metre mesafedir.


Ayışığı Mercan evleri Projesinde güvenlikten sosyal olanaklara, kullanılan malzemeden iç mimariye kadar yaşama değer katacak birçok ayırt edici özellik bulunuyor. Kompleksin içinde yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı barı, 24 saat güvenlik, müstakil açık otopark ve yeşil alan gibi her türlü konfor olanağını sağlanmaktadır. Ayrıca konumu itibariyle ana caddeye sıfır olmasıyla birlikte toplu ulaşıma, sağlık ocağına, marketlere yakınlığıyla da yılın 12 ayı, yaz kış Gümüşlük ’te yaşamak isteyenler için de ideal yaşam koşulları sunulmaktadır.


Fiyatların 250 bin TL ile 270 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı Ayışığı Mercan Evleri Bodrum projesinde ödemeler tamamı peşin şeklinde yapılıyor. Projenin inşaat çalışmaları Eylül ayında başlayacak.


Projeden satış ve daha detaylı bilgi almak isteyenler www.ayisigigayrimenkul.com.tr. adresinden ulaşabilirler.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri