26 / 04 / 2024

Artaş İnşaat'tan Avrupa Konutları Kayaşehir projesi geliyor!

Artaş İnşaat'tan Avrupa Konutları Kayaşehir projesi geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumunu kazandıktan sonra bu bölgede proje yapacağını duyurdu...


Emlak Konut GYO'nun İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu dün gerçeleştirildi. 


İkinci oturumda en yüksek teklifi yapan Artaş İnşaat satış toplam geliri olarak 876 milyon TL, şirket payı toplam geliri olarak ise 350 milyon 400 bin TL teklif verdi. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Park Mavera 2. etabın yanında kalan arsada yükselecek proje Emlak Konutları, Sağlık Kompleksi, Evvel İstanbul, Park Mavera, Olimpiyat Stadı, Merkez Kayaşehir ve Toplu Konut Alanı'na yakın bir konumda bulunuyor. 


443 ada 44 ve 45 parseller ile 882 ada 1 parsellerden meydana gelen arsaya Avrupa Konutları Kayaşehir'i inşa edecek Artaş İnşaat projesinin adı Avrupa Konutları Kayaşehir olarak lanse ediliyor. 


Toplam alanı 89 bin 246,72 metrekre olan arsanın emsale esas inşaat alanı ise 119 bin 636,80 metrekare olarak belirlendi.