28 / 03 / 2024

Akzirve Strada Plus'ta satışlar başladı! Yeni proje!

 Akzirve Strada Plus'ta satışlar başladı! Yeni proje!

3 etap olarak yükselen Strada Bahçeşehir projesinin 2. etabı Strada Plus'ta satışlar başladı. Proje 4 Aralık 2017 tarihinde basına tanıtılacak...


Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen  Strada Bahçeşehir projesinin 2. etabı Strada Plus'ta satışlar başladı. Strada Plus'ın lansmanı 4 Aralık 2017 Pazartesi günü yapılacak. 


Bünyamin Derman DBArchitects Mimarlık tarafından tasarlanan Strada Bahçeşehir projesinde toplamda 2.500 bağımsız bölüm üretilmesi planlanıyor. Proje 3 etap olarak yükseliyor. 

 

250 milyon USD yatırımın öngörüldüğü Strada Bahçeşehir projesinde 1+1’den 4+1’e dakadar farklı büyüklüklerde konut tipleri bulunuyor.


Toplam inşaat alanı 475 bin metrekare olan Strada Bahçeşehir projesinde alışveriş caddesi konseptiyle inşa edilecek ticari üniteler de yer alacak. 

 

Yüzde 5 peşinatla, şimdi al 2019'da öde kampanyası ile daire sahibi olunabilen Strada Bahçeşehir Evleri'nde dairelerin yanı sıra spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal olanaklar da bulunuyor. 


 * Haberde kullanılan görsel Strada Bahçeşehir projesine aittir. 


Akzirve Strada Plus iletişim:

Web: www.akzirve.com

Tel: 444 33 58 

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com