20 / 04 / 2024

Akkuş Grup Alya 2 projesinde 400 bin TL'ye 2+1!

Akkuş Grup Alya 2 projesinde 400 bin TL'ye 2+1!

Beylikdüzü’nde ikinci konut projesine başlayacak olan Akkuş Grup, Alya 2 isimli yeni projesinde aileyi hedefleyecek. Butik tarzdaki projede 26 konut ve 5 dükkan bulunacak.


Tekstil sektöründeki 27 yıllık tecrübesi ve 400 çalışanıyla bugün, Türkiye’nin en büyüklerinin sıralandığı İSO 500 listesine adını yazdıran Akkuş Grup, itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor.

İlk projelerinin butik tarzda olma sebebini açıklayan  Akkuş Grup  Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi. Projedeki 2+1 daireler 400 bin TL'den, 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. 

Sonbaharda Toplu Konut Müjdesi

Akkuş, “Tekstilde 27 yıl harcayarak ulaştığımız güven algısını, heyecanlı bir rüzgarla inşatta kaybetmeyi istemeyiz. Ayrıca kalite ve estetik konusunda iddialıyız. Bunu da ilk projelerimizi mikro ölçekte tutarak yansıtmayı tercih ettik. Ama artık Akkuş markasının gerçek gücünü biraz daha büyük işlerde ortaya koymanın zamanı olduğuna inanıyoruz. Yakuplu’da 100 konutun üzerinde bir toplu konut projemizi de sonbahar aylarında hayata geçirmiş olacağız” dedi. 

Amaçlarının inşaat sektöründe de büyümek olduğunu dile getiren Abdülkadir Akkuş, tekstili bırakmayacaklarını ama inşaat sektörünün iş yelpazesindeki payını artıracaklarını açıkladı. Tekstilci olmanın avantajını inşaat sektöründe kullanacaklarını anlatan Akkuş, “Finansal gücümüzün yanı sıra biz modadaki gusto bakışına sahibiz ki bu bakış estetik ve mimari anlayışımıza yansıyacak, tüketicinin yaşam alanlarında fonksiyonel bir şıklığı ortaya koymamızı sağlayacaktır” yorumunu yaptı.

Akıllı Ev Özel Tercihimiz

1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşan Alya Residence projesinde akıllı ev sistemini tercih ettiklerini anlatan Abdulkadir Akkuş, “Arabanızla giderken bile doğalgazınızı, elektriğinizi açıp kapatabiliyorsunuz. Bunu yeni projelerimizde de gerçekleştireceğiz.  Vatandaş artık açık-kapalı yüzme havuzlarına, kullanmadığı fitness salonlarına değil, evindeki kalitesine ve yaşam konforuna bakıyor” diye konuştu.

Ev Ofis Konsepti Bir İhtiyaç

Arsanın konumuna göre proje geliştireceklerini belirten Akkuş, Alya Residence’ın olduğu lokasyonda ofis ihtiyacının da olması nedeniyle ev ofis daireler ortaya koyduklarını vurguladı. 

Abdülkadir Akkuş,  “Dünyada yeni eğilim, iş konusunda zaman kaybını en aza indirmek için oluşturulan ev ofis sistemleri… Alya Residence Beylikdüzü, bu yeni trende uygun olarak, zamanınızı verimli kullanabilmeniz adına tasarlandı. İster ev ofis, isterseniz sadece ev olarak kullanabileceğiniz lüks daireler; sundukları hayat standardıyla, yaşamınıza yeni bir soluk getiriyor. Biz bu sistemi ikinci etapta da uygulayacağız. Ancak Yakuplu’daki toplu konut projemiz daha farklı ve özellikli olacak. Detaylarını lansmanda açıklayacağız” dedi.

Aslen Mardinli olan Akkuş Grup, halen inşaatın yanı sıra temizlik ürünleri, kimya ve enerji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. Mardin Organize Sanayi Bölgesi’nde 152 kişiye istihdam sağlayan Akkuş Grup, Mardin’de de proje geliştirebilecek arsa stokuna sahip bulunuyor.

Web Adresi: http://akkusgrup.com/

Tel: 0212 856 00 58



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri