18 / 04 / 2024

Akay Neris Ankara projesi yıl sonunda satışa çıkıyor!

 Akay Neris Ankara projesi yıl sonunda satışa çıkıyor!

Ön taleplerin toplandığı Akay Neris Ankara projesinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi. Akay İnşaat imzasını taşıyan proje Ankara'da Yaşamkent Beğendik'in çaprazında hayata geçiriliyor.


Ön talep toplanan proje Akay İnşaat tarafından inşa ediliyor. 11 bin metrekare alan üzerinde yükselen Akay Neris Ankara projesi 3 katlı beş yatay blok, 15 katlı iki dikey blok olarak tasarlandı.


Akay Neris projesinde üç tip 4+1 daire, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 5+1 dubleksler yatay blokların en üstünde, 6+1 dubleksler dikey blokların en üstünde bulunuyor. 


5+1 dubleks dairelerin terasında havuz yer alan Akay Neris projesi 75 daire olarak planlanıyor.Fiyatların ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmediği projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. 


Akay Neris projesinde açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş alanı, spor salonu, fitness, sauna, açık / kapalı otopark, çocuk oyun alanı olacak. 


Akay Neris projesi konum olarak Yaşamkent Beğendik'in çaprazında, Park Caddesi üzerinde yükseliyor. Projenin yıl sonunda satışa çıkması hedefleniyor.

    



Adres: Yaşamkent Mah. Park Cad. No: 12 Çankaya / Ankara



Tel: 0312 235 92 00

Web: http://akayneris.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com