28 / 03 / 2024

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışta! Yeni proje!

 Ağaoğlu Çekmeköy Park satışta! Yeni proje!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun da katılımıyla bugün gerçekleşti...


Ağaoğlu İnşaat yeni projesi Çekmeköy Park'ı bugün yapılan lansmanla tanıttı. Çekmeköy Park satış ofisinde yapılan toplantıya Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da katıldı. 


Ali Ağaoğlu: Oturacağınız daire benden hediye

Çekmeköy Park projesinin uzun süredir beklendiğini belirten Ali Ağaoğlu; “Ben, bu arsayı 20 yıl önce almıştım. Bugün bölgede böyle bir arsanın metrekare fiyatı 2 bin doları geçti. Ben bu fiyata Ağaoğlu kalitesinde daireler satıyorum. Üstelik yüzde 25 lansman indirimi ile daha da büyük bir fırsat sunuyorum.Yani vatandaşlarımız arsa fiyatına daire alacaklar. Oturacağınız daire de benden size hediye”ifadelerini kullandı. 


Çekmeköy Park projesi bugüne kadar yaptığımız en kullanışlı kat planları

Çekmeköy Park projesinde en güvendikleri özelliğin kat planları olduğunusöyleyen  Ağaoğlu sözlerine şu şekilde son verdi; “ İddia ediyorum müşterilerimiz, bugüne kadar yaptığımız en kullanışlı kat planları ile karşılaşacaklar. Projemizde her evde bir balkon var, özellikle çocuklu aileler için büyük ve kullanışlı m2’li yaşam alanları planladık. Ayrıca 1453’te olduğu gibi sitenin ve çevrenin ihtiyaçlarını karşılayacak cadde konseptinde alışveriş üniteleri de mevcut.


 Ağaoğlu Çekmeköy Park satışta! Yeni proje!


Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor

 Lansman dönemine özel yüzde 25 indirim imkanı sunulan Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta 739 adet konut bulunuyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen  Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan projedee n düşük konut fiyatının 446 bin TL, en yüksek konut fiyatının ise 1 milyon 723 bin TL olarak belirlendi. 


Maslak 1453 yüzde 250 kazandırdı

Ekonominin daraldığı dönemlerde yaptıkları yatırımların karşılıklarını her zaman fazlasıyla aldıklarını da belirten Ağaoğlu; “Maslak 1453 projemizden konut alan vatandaşlarımız yüzde 250 gibi bir getiri elde etmişlerdi. Çekmeköy Park projemizde de yüzde 25 lansman indirimi ile müşterilerimize kısa sürede yüksek getiriyi sağlıyoruz. Her projemizde olduğu gibi Çekmeköy Park projemizin de çok iyi prim yapacağına inanıyoruz.” dedi. 



Tel: 444 6 777

Web: http://www.cekmekoyagaoglu.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri