25 / 04 / 2024

Viaport Houses & Suites projesinde evlerin yarısından fazlası 3 ayda satıldı! 190 bin TL!

Viaport Houses & Suites projesinde evlerin yarısından fazlası 3 ayda satıldı! 190 bin TL!

Eylül ayında satışa sunulan Viaport Houses & Suites projesinde evlerin yüzde 50 den fazlası satıldı!


Kurtköy’de, 617 konutluk bir proje olarak inşa edilen Viaport Houses & Suites projesi geçtiğimiz Eylül ayı ortalarında satışa sunulmuştu. Evlerin yüzde 50’den fazlasının satışı tamamlandı.

 

Edinilen bilgilere göre Viaport Houses & Suites projesinde yatırımcıların ilgisi çok fazla. Bu sebeple 1+1 daire tipleri çok büyük ilgi görüyor. Ayrıca Houses & Suites rezidans bir proje ve bünyesinde bulundurduğu VIP hizmetler sayesinde suit daireler de fazlaca talep görüyor.

 

Kurtköy, Sabiha Gökçen Havalimanı, büyük şirket merkezleri ve büyük üniversite kampüslerine yakınlığı sebebiyle Viaport Houses & Suites projesine özellikle yönetici, iş sahibi, çalışan, öğrenci ve öğretim görevlilerinden yoğun talep var.

 

Viaport Houses & Suites projesinde güncel satış fiyatları 190 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Banka kredisi seçenekleri dışında Bayraktar finans sistemi ile 2 seneye kadar vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

 

1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinden oluşan Viaport Houses & Suites projesinde en küçük daire 57 metrekare, en büyüğü de 187 metrekare alana sahip. 9 katlı 4 bloktan oluşan Viaport Houses & Suites projesi 2013 yılında tamamlanacak ve daire teslimleri yapılacak.

 

Viaport Houses projesinde concierge hizmeti, 7/24 call center, vip transfer servis hizmeti, alışveriş servisi, Gayrimenkul yatırım danışmanlığı, profesyonel sağlık danışmanlığı, ambülans hizmeti, veterinerlik danışmanlık hizmeti, teknik destek hizmeti, terzi ve lostra, kuru temizleme, 10-100 kişi arası özel davet hizmetleri ve Crowne Plaza Istanbul Asia bünyesindeki olanaklardan faydalanma gibi hizmetler sunulacak.

 

444 88 42

www.viaporths.com

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı