25 / 04 / 2024

Vialand Emitt'te projelerini tanıtacak!

Vialand Emitt'te projelerini tanıtacak!

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip EMITT, bu yıl kapılarını 22 – 25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez açıyor. VIALAND, dört gün boyunca ziyaretçilerine projelerini tanıtacağı standına bekliyor.


Avrupa’nın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT’e bu sene dünyanın her yerinden 70’e yakın ülke katılıyor. Bu ülkeler arasında Abu Dhabi, Mısır, İran, Rusya Federasyonu, Çin, Dubai, Singapur, Slovenya, Fransa,  Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Balkan ülkeleri de yer alıyor. 


EMITT fuarının turizm  profesyonellerinin yanı sıra sektöre ilgisi olanlar için de önemli bir buluşma noktası. 2013 yılında Türkiye 35 milyonu aşkın ziyaretçiyle dünyada en çok turist ağırlayan 6’ıncı ülke konumunu pekiştirirken, 2014 yılında 136.730 ziyaretçiyle Türkiye’nin tanıtımında da önemli bir rol oynuyor.

Fuar, 16 yıl içinde turizm alanında gerek yurtdışı gerekse yurt içinde farklı projeleri hayata geçirme planları olan en güçlü markaları da bünyesine katmayı sürdürüyor. Bu yıl EMITT’te 


Türkiye'de ilk kez eğlence ve perakendeciliği birleştiren VIALAND AVM ve VIALAND Tema Park’ta yer alıyor. 120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park’ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Türkiye’nin eğlence anlayışını değiştiren VIALAND, Avrupa'da en çok tercih edilen ilk 3 tema parktan biri olmayı hedefliyor. 

Türk ziyaretçilerinin dışında, Ortadoğu coğrafyası ve Rusya pazarından turistlerin ilgisini çekmeyi hedefleyen VIALAND, dört gün boyunca ziyaretçilerine projelerini tanıtacağı standına bekliyor.