29 / 03 / 2024

Trabzon Ramada Plaza Otel'in açılışı ne zaman?

Trabzon Ramada Plaza Otel'in açılışı ne zaman?

Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Başaran, Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tüm özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi.


Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.


Başaran Grup Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Başaran, Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tüm özellikleri en üst seviyede karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi. Başaran. 11 kat ve toplam 43 bin metrekare inşaat alanından oluşan otelin bünyesinde sakin, konforlu ve farklı tarzlara sahip 4 engelli odası olduğunu belirtti. Başaran. "Bir adet President Suit, 10 adet Master Suit, 4 adet Business Suit ve standart odalar dahil toplam 351 oda bulunuyor. Otelimiz ayrıca yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak. 

îş dünyasına yönelik teknolojik donanım ve estetiğin birleştiği business ve deluxe süitler ile teraslı penthouse odaların da yer aldığını ifade eden Başaran şunları söyledi: 


TRABZON'UN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK 

"Kendine ait plajı ve açık havuzuna ilave olarak toplam 4 bin 800 metrekarelik spa merkezinde kapalı yüzme havuzu ve fitness alanı da hizmet verecek. Barındırdığı özellikleriyle uluslararası arenada kalitesini tescilleyen Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'un Trabzon'un marka değerini de yükselteceğine inanıyorum." 


Karadeniz'den Günebakış