28 / 03 / 2024

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

 Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

,Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Otel, 350 metre uzunluğundaki sahil şeridinde, 100 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılıyor...


 Kaliforniya merkezli Paramount Licensing Inc. şirketinin resmi lisansörü PIIR FZ-LLC ve Target Investment Turizm İşletmeleri, Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. 




Bodrum Torba Koyu'nun panoramik manzarasına hakim, 350 metre uzunluğundaki sahil şeridinde, 100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan THE BODRUM by Paramount Hotels&Resorts, Kaliforniya esintili bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Paramount Hotels&Resorts CEO'su Thomas van Vliet, "Paramount markasının 104 yıllık yaratıcı gücünü ve eğlence anlayışını, yaratıcı projelerimizle misafirlerimize sunmayı hedefliyoruz. THE BODRUM, Paramount Hotels&Resorts markasının dünyadaki 'prömiyeri' olacak. Bu fırsat karşımıza çıktığında, Bodrum'un eşsiz potansiyelini anında hissettik" diye konuştu. 


Bodrum'un Avrupa'nın en önemli tatil destinasyonlarından biri haline geldiğini kaydeden Van Vliet, "Hollyvvood ihtişamının tüm unsurlarını ve Kaliforniya'nın etkileyici yaşam tarzını yansıtacak lüks resort'umuzun varlığı, Bodrum'un konumunu daha da kuvvelendirecek. İç pazara ek olarak Türkiye  Cumhuriyetler, Körfez, Hindistan ve Avrupa'dan da misafir ağırlamayı hedefliyoruz" dedi.




Vatan 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Van kura çekilişi