28 / 03 / 2024

Özkardeş Grubu yeni projeleri ile turizmdeki payını arttıracak!

Özkardeş Grubu yeni projeleri ile turizmdeki payını arttıracak!

Çeşme'de 4 oteli ile Türk turizmine katkı sağlayan Özkardeş Grubu yeni projeleri ile turizmdeki payını daha da yükseltmeyi planlıyor...


Çeşme'de 4 oteli ile Türk turizmine katkı sağlayan Özkardeş Grubu yeni projeleri ile turizmdeki payını daha da yükseltmeyi planlıyor. Manifatura dükkanında çırak olarak başladığı iş yaşamında kurucusu ve ortağı olduğu şirketlerde 2 bin kişiye istihdam sağlayan, vergi sıralamasında ön sıralarda yer alan Nail Özkardeş, Çeşme'de de 2 bin yatak kapasitesine sahip 4 oteli ile Türk turizmine hizmet veriyor. Sahibi olduğu Boyalık, Kalinda Inn, Villa Saray ve Özilhan Ailesi ile ortak olduğu Ilıca Oteli ile Çeşme turizmine önemli katkı sağlayan Özkardeş Grubu, yeni projeleri ile de turizmdeki payını daha da artırmayı planlıyor. Çeşme'deki ilk yatırımlarının Villa Saray ile hayata geçtiğini dile getiren Özkardeş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özkardeş, Eski Turban'a ait yeri bugün Çeşme turizmine hizmet eden önemli bir merkez haline getirdiklerini söyledi. Villa Saray'dan sonra Çeşme'de özelleştirilen Turban Oteli'nin ihalelerine girdiklerini ancak buranın kendilerine nasip olmadığını ifade eden Özkardeş, "Turban Oteli'ni alamayınca Özilhan Ailesi ile birlikte yine Turban Oteli'ne ait olan Ilıca Otel'in arazisini satın aldık. Burada Ilıca Otel yatırımı yaptık. Bugün ortağı olduğumuz bu otel Çeşme'de yıllardır kaliteli ve güler yüzlü hizmetini sürdürüyor. Bu otele her yıl yatırım yaptık. Aqua Toy City'i kurduk. Bu yıl otele 14 toplantı salonu kazandırdık. Müşteri beklentileri doğrultusunda hizmet kalitemizi artırmak için yatırımlarımız durmadan devam ediyor" dedi. Yıllarca Fram Otel olarak hizmet veren uzun yıllar atıl olarak bekleyen Boyalık Otel'i de satın aldıktan sonra baştan sona yenileyerek Çeşme turizmine kazandırdıklarını anlatan Nail Özkardeş, bu yıl otelde üçüncü sezonları olduğunu, yaz kış açık olarak turizme hizmet verdiklerini söyledi. Boyalık'tan sonra Ilıca'da da bir otel aldıklarını ve Kalinda Inn Butik otel adı ile de 2 sezondur hizmet verdiklerini anlatan Özkardeş, "Bizim bundan sonra da Çeşme'de turizm yatırımlarımız sürecek. Şu anda bize bağlı ve ortağı olduğumuz otellerde 2 bine yakın yatak kapasitesi ile belde turizmine katkı sağlıyoruz" diye konuştu. 


YAZ-KIŞ AÇIK OLACAK 

Çeşme'de termal olmasının büyük bir şans olduğunu, beldenin bu avantajını kullanarak bir marka haline gelebileceğine dikkat çeken Özkardeş, bunun için de bütün kurumların birlikte çalışarak, ortak projeler üretmesi gerektiğini söyledi. Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin (ÇEŞTOB) belde için güzel çalışmalar yaptığına işaret eden Özkardeş, şöyle konuştu: "Ben İzmir'in geleceğini de kesinlikle turizmde görüyorum. Kent turizminin termal, kruvaziyer başta olmak üzere çok geniş bir yelpazede değerlendirilmesi gerekiyor. Termal turizmde Çek Cumhuriyeti'nin Carlovy Vary kenti örnek alınabilir. Doğru planlama ve tanıtımla termalde dünyada marka olma şansımız var." 


Sabah 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri