28 / 03 / 2024

Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da açılıyor!

Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da açılıyor!

Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alan elitlerinin yeni tatil destinasyonu olan Mandarin Oriental Bodrum, konuklarına büyük bir sürpriz hazırlıyor.


Dünya jet sosyetesini ağırlayan Mandarin Oriental Bodrum, mükemmel lezzetleri, benzersiz mönülerinin yanı sıra müzik ve beach partileri ile ünlü Mykonos’tan tüm dünyaya yayılan Nammos’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alan ve 2,5 kilometre sahil şeridinde konumlanan ve hizmet vermeye başladığı günden bu yana dünya elitlerinin yeni tatil destinasyonu olan Mandarin Oriental Bodrum, konuklarına büyük bir sürpriz hazırlıyor.


Mykonos’un tüm dünyada dillere destan olan restoran ve eğlence mekânı Nammos, 2016 yazından itibaren, nefes kesen Ege ve Akdeniz manzarası eşliğinde kişiye özel hizmet sunan Mandarin Oriental Bodrum’un seçkin konuklarına hizmet verecek. Dünyanın her yerinde adından söz ettiren Mandarin Oriental,Bodrum, Nammos ile birlikte dünya sosyetesinin gündemine oturacak.


2003 yılında, dünyanın en gözde tatil beldelerinden Mykonos’ta açılan ve bugüne dek plaj, restoran ve gece kulübü konsepti ile elit ve sofistike bir mekân arayanların vazgeçilmez adresi olan Nammos, Bodrum’da jet-sosyete elitlerinin en gözde tatil destinasyonunda, The Residences at Mandarin Oriental ve Mandarin Oriental Bodrum Otel’in bulunduğu Cennet Koyu’nda hizmet verecek.


Nammos, Mandarin Oriental Bodrum


Dünyanın her yerinden elite jet set’e dahil olan müşterileri olan Nammos, bugüne kadar Tom Hanks, Roberto Cavalli, Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas, Hugh Jackman, Giorgio Armani, Liz Hurley, Karolina Kurkova, Domenico Dolce & Stefano Gabbana, Liam Neeson gibi birçok sanatçıyı, tasarımcıyı ve dünya starlarının birinci adresi oldu.


Avrupa’nın en iyi plaj restoranlarından biri olan Nammos, Mandarin Oriental Bodrum’da “NAMMOS RESTAURANT BY THE SEA, BODRUM” adıyla hizmet verecek. Bugünkü ününe restoranındaki her zaman taze ve kusursuz kalitede hazırlanan mönüleri ile ulaşan Nammos, Mandarin Oriental Bodrum’da çeşitli lezzetlerinin yanı sıra Bodrum için özel tasarlayacağı Modern Akdeniz mutfağından da farklı lezzetlere yer verecek.


Nammos, Mkynos’ dan Bodrum’ a haftalık düzenlenecek hızlı tekne turları, uçak ve helikopter servisleri ile misafirlerinin Mandarin Oriental Bodrum deneyimi yaşatmak için bir köprü kuracak. Mandarin Oriental Bodrum dileyenlere on binlerce zeytin ağaçlarının gölgesinde ve koylarında dingin bir tatil, dileyenlere de on değişik restoranlarında, cafe ve barlarında sunulan eşsiz lezzetlerle ve diğer bir çok seçenekleriyle eğlenceli bir tatil imkanı sunacak.


Bu yıl içinde ABD’nin New York kentinde eğlence merkezi olan Soho’ da Özgürlük Anıtı’na manzaralı bir şube açmaya hazırlanan Nammos’un ünlü Mısırlı baş şefi ve ortaklarından İbrahim Sammy, The Mandarin Oriental Bodrum işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bodrum, denizi ve koylarıyla dünya elitlerinin yeni tatil ve eğlence destinasyonu haline geldi. Birçok müşterimiz tekneleri ve özel jetleri ile bütün bir yaz boyunca bir destinasyondan diğerine geçiyor; St. Tropez, İbiza, Sardunya, Mikono ve Bodrum’a uğruyorlar. Bodrum’un yeni bir destinasyon olması çok önemli. Dolayısıyla bütün tesisler yeni ve herkes bu yeni tesisleri görmek istiyor. Mandarin Oriental Bodrum da gerek kalitesi ve gerekse de konumu ile çok önemli ailelere ve dünya jet setine ev sahipliği yapıyor. Sayın Vedat Aşçı ile mekânımızı ziyaret ettiğinde ortak bir arkadaşımız vesilesi ile tanıştık. Vizyonlarımızın ve çalışma titizliğimizin çok benzediğini gördüm. Bize birçok Türk yatırımcıdan teklif geldi. Ama Astaş Holding’in vizyonu, çalışma prensipleri ve kalite anlayışı bizimkiler ile daha iyi örtüştüğü için Astaş Holding’i tercih ettik. Mandarin Oriental, Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum projesini gezdim ve çok etkilendim. Akdeniz’in en güzel projesi. Batı Akdeniz artık çok eskidi. Doğu Akdeniz için ortak yeni bir vizyonumuz var. Mandarin Oriental Bodrum’un müşteri profili ile bizim müşteri kitlemiz çok örtüşüyor. Böylelikle karşılıklı her iki taraf içinde iyi bir sinerji oluşturulacağını düşünüyorum.”


Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, Mandarin Oriental, Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum projelerinin Bodrum’a ve Türkiye’ye büyük değer kattığını belirterek şunları söyledi: “Mandarin Oriental Hotel Group işbirliği ile hayata geçirdiğimiz projemiz dünya jet sosyetesi ve elitleri için Bodrum’u vazgeçilmez bir destinasyon haline getirdi. Côte d'Azur, Cannes, Monte Carlo ve Karayiplerin gözde adası St. Barth ile birlikte dünyanın en lüks destinasyonları arasında anılan Bodrum; Mandarin Oriental, Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum ile artık bir dünya markası. Avrupa’nın en çok ilgi gören restoranlarından biri olan Nammos’u, kusursuz hizmeti, mükemmel kalitesi ve konuk profili ile projemize en doğru isim olarak gördük. Dünya starlarının her yıl daha çok mega yatları ve özel jetleriyle gelip partilerini, özel davetlerini, düğünlerini ve organizasyonlarını gerçekleştirdikleri ve tatillerini geçirdikleri bir merkez olan Bodrum’a Nammos gibi değerli bir markayı getirmekten mutluluk duyuyoruz.”


Nammos, Mandarin Oriental Bodrum


The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum kişiye özel benzersiz hizmet sunuyor


Lüks bir evin konforu ile Mandarin Oriental’in efsanevi hizmetlerinin bir arada sunulduğu The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum’daki ev sahipleri kişiye özel hizmetlerin ayrıcalığını yaşıyor. Seçkin misafirleri için lüks ile mükemmel hizmetin benzersiz birleşimini sunan Mandarin Oriental, 21. yüzyıl lüksünü Uzakdoğu konsepti ile birleştirerek ev sahiplerine sunmaya başladı.


Ayrıca projede yer alan ve dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio’nun tasarımını yaptığı Mandarin Oriental, Bodrum oteli ise Temmuz ayından itibaren seçkin misafirlerini ağırlamaya başladı. Mandarin Oriental, Bodrum lüks otel odaları, süitleri, lifestyle aile odaları, Presidential ve Oriental Villaları ile Avrupa ve Akdeniz’in en lüks ve sofistike resort oteli. Michelin yıldızlı aşçıların da bulunduğu İtalyan, Akdeniz, Güney Asya, Japon ve Türk olmak üzere altı farklı dünya mutfağını Bodrum’da sunacak olan restoranları ile Mandarin Oriental Bodrum oteli, Bodrum’u uluslararası bir cazibe merkezi haline getirdi.


‘Yılın En Kışkırtıcı Spa” ödülü, The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’un son olarak, İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı. Moda ve yaşam dergisi Tatler, Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı SPA’ ödülüne layık görüldü.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler