29 / 03 / 2024

Kocaeli Sekapark Otel'de 45 oda yenileniyor!

Kocaeli Sekapark Otel'de 45 oda yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Sekapark Otel’deki yenileme çalışmaları kapsamında 45 adet oda ve koridorlar baştan sona yenileniyor.


Sekapark Otel, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacı ile iç ve dış mekanlarında tadilata başladı. Otel’de bulunan 45 oda yenileniyor.


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Sekapark Otel’deki yenileme çalışmaları kapsamında 45 adet oda ve koridorlar baştan sona yenileniyor. Yenileme çalışmaları ile Körfez’e nazır yeşiller içindeki otel, vatandaşlara yeni görünümü ile hizmet verecek. Bu kapsamda kalebodur, fayans, klozet, lavabo, duşakabin, yataklar, mobilya aksamları, petekler, duvar kağıdı yenilemesi gerçekleştiriyor. Ayrıca Sekapark Otel’in içindeki duvarlar da boyanıyor.

 

UZMAN PERSONEL

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Sekapark Otel Uzman Personeli ile kaliteli hizmet anlayışından ödün vermiyor. Uzman Personeli ile müşterilerine hizmet veren Seka Park Otel; birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldıgı yeşille iç ice yemeklerin yenilebildiği restorantı ile de Kocaeli halkına hizmet veriyor. Sekapark Otel’e ulaşmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlar 325 23 19 no’lu telefon numarasından ulaşabilir.


Kocaeli Manşet