18 / 04 / 2024

Clarion Hotel Suites Şişli’de hizmete açıldı!

 Clarion Hotel Suites Şişli’de hizmete açıldı!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul 'da açıldı.


Aktaş İnşaat 145 milyon dolarlık yatırımıyla Şişli’de 450 yatak kapasiteli Clarion Hotel&Suites’i hizmete sunarak, dünyada 6500’e yakın otele sahip Choice Hotels zincirinin Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu.


İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli  İstanbul  'da açıldı.



Kurdeleyi birlikte kestiler


İstanbul Vali yardımcıları Kazım Tekin ve İsmail Gültekin, Anadolu Adliyesi Başsavcısı Celal Avar, Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici’nin de katıldığı açılış kokteylinde Aktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras ile Clarion Hotel & Suites Genel Müdürü Dilaver Doğru kurdeleyi birlikte kestiler.



Seçkin davetliler katıldı


Geceye Choice Hotels International CEO’su Stephen P.Joyce, Choice Hotels International Başkan Yardımcısı Mark Pearce ile turizm ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.


İstanbul’a yepyeni bir hizmet anlayışı getirdik


Aktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras, Choice Hotels ile yaptıkları anlaşmadan dolayı heyecan ve mutluluk duyduklarını belirterek Clarion Hotel & Suites Şişli ile birlikte İstanbul’a yepyeni hizmet anlayışı getirdiklerini söyledi.


Mehmet Aras, yaptığı açıklamada 'Aktaş İnşaat olarak bugüne kadar çok özel konut projelerine imza attık. Bu başarımızı turizm alanında da sürdüreceğimize inanıyorum. Hayalimde hep otelcilik vardı. Otelcilikte de iddiamızı sunduğumuz hizmet kalitesiyle göstereceğiz. Bu alanda konusunda duayen ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadro kurduk. Bugün dünyanın en büyük franchise oteller zinciri Choice Hotels’in Türkiye’deki ilk oteli Clarion Hotel & Suites İstanbul Şişli’yi açtık. Bu hayalimi, bir dünya devi olan böyle önemli bir marka ile gerçekleştiriyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu alanda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin özellikle iş otelleri alanında 60 bin yatak, 30 bin oda eksiği bulunuyor. Özellikle İstanbul kongre bölgesinde bir kongre otelini de faaliyete geçirmek istiyoruz. Bu konudaki araştırmalarımıza da başladık.” diye konuştu. Aktaş İnşaat yakın zamanda Osmanbey’de 150 yatak kapasiteli yeni bir şehir otelini faaliyete geçirecek.


İstanbul’un en ferah ve geniş odaları Clarion Hotel & Suites Şişli’de


Clarion Hotel & Suites Istanbul Şişli’nin 45’i suit olmak üzere 135 odası bulunuyor. Farklı bir konsept ile hizmete giren otelde, tüm odalar 30m2’den büyük olarak tasarlandı. Clarion Hotel & Suites Istanbul Şişli’nin 70m2 ve 120m2 süitleri de bulunuyor. Tesiste 200 kişilik restoran ve 200 kişiye kadar kapasitesi bulunan toplantı salonları yer alıyor.


Aktaş İnşaat


Aktaş İnşaat 1986 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Kandilli Evleri, Ümraniye Aktaş Sitesi, Etiler TRT Blokları, Devlet Bakanlığı Manisa Göçmen Konutları, Büyük Çamlıca Aktaş Villaları gibi bir çok özel konut projesine imza atan Aktaş İnşaat’ın devam eden projeleri arasında; Aktaş Gümüşlük Evleri, Aktaş Boğaziçi Evleri, Aktaş Gümüşyaka Villaları yer alıyor.


1996 yılında kurulan ithal mutfak, banyo alanında faaliyet gösteren Aras Mutfak'la birlikte Aktaş İnşaat çalışmalarını sürdürmektedir.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri