20 / 04 / 2024

TOKİ'den Kayabaşı'na 1.500 konut geliyor!

 TOKİ'den Kayabaşı'na 1.500 konut geliyor!

TOKİ 1.892 adet konuta yoğun ilgi geldikten sonra Kayabaşı'nda 1.500 konuttan oluşan yeni bir proje yapmaya karar verdi. Öncelik hiç konut sahibi olmayanlara verilecek...


 

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gülistan Alagöz'ün haberine göre;  TOKİ 1.892 adet konuta yoğun ilgi geldikten sonra yeni konut hamlesi başlatmaya karar verdi. 


'Başvurular 6 ay içinde başlayacak'

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Şimdi de yeniden İstanbul’da dar gelirli vatandaşlarımız için 1.500 konutu satışa sunacağız. Başvurular altı ay içerisinde başlar. Vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız" diye konuştu. 


  TOKİ


TOKİ Kayabaşı daire fiyatları 150 bin TL'den başlayacak

1.500 konuttan meydana gelen TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki yeni projesinde daire fiyatlarının 150 bin TL'den başlaması bekleniyor.  Projede taksitlerin ise 600 TL'den başlaması planlanıyor. 


Öncelik hiç konut sahibi olmayanlarda

TOKİ Başkanı Turan, dar ve orta gelirli vatandaşlar için yıllardır önemli projeler yaptıklarını söyledi. Turan, "Üretim felsefemizin temelini dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza dönük konut projelerimiz oluşturuyor. Amacımız hiç konut sahibi olmamış vatandaşlarımızı konut sahibi yapmaktır. Anadolu’da olduğu gibi İstanbul’da da konut üretimimize hızla devam ediyoruz" şeklinde konuştu.


 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri