29 / 03 / 2024

TOKİ Tuana Kocaeli Evleri ön teslimleri yapılıyor!

TOKİ Tuana Kocaeli Evleri ön teslimleri yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü prestij konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci başladı. İlk olarak C-3 bloktan başlanan ön teslimlerde ev sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi...


Kent Konut'un prestij projelerinden olan Tuana Evleri'nde ilk ön teslimlere C-3 Bloktan başlandı. İçerisinde yer alan peyzajıyla dikkat çeken ve her yerde yeşillin farklı bir tonunun görülebildiği projeden ev satın alan vatandaşlar, ön teslim formlarını imzaladı. 6 Temmuz14 Temmuz arasında 84 dairenin ön teslimleri yapılacağı ilk teslimlerde konut sahipleri yetkililere hayal ettiklerinden daha güzel olan evlerine kavuştukları için teşekkür etti. 


KAT BAHÇELERİYLE SÜSLÜ 


Bloklar arasında kat bahçeleriyle süslenmiş olan Tuana Evleri'ndeki ön teslim süreci daha sonra B-3 Bloktaki 55 dairede 21-25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-l/C-2 Bloklar 30 Temmuz - 7 Ağustos 20015 tarihleri arasında, A-l Blokta ise 3 - 8 Ağustos günleri arasında ön teslimler yapılacak. 


DİĞER BLOKLARIN TESLİM SURECİ Sosyal tesisi, geniş bir alanı kaplayan süs havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol ve voleybol sahaları ile hem büyükler hem çocuklar için günün yorgunluğundan uzak tatili eve getiren bir ortam sunacak örnek konut projesindeki diğer blokların ön teslimleri şu şekilde olacak. 


Kocaeli Manşet