25 / 04 / 2024

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün yapılıyor!

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün yapılıyor. 224 konuttan meydana gelen proje 6 blok olarak tasarlanıyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  8 bin 85 metrekare alanda Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 224 konut inşa edecek.


6 bloktan oluşacak TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki konutlar için 79 araç kapasiteli otopark olacak. 

Otoparkın tamamını açık otoparklardan meydana gelecek.

 

2020 yılının Haziran ayında tamamlanması öngörülen TOKİ Tozkoparan projesinin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 


TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün yapılıyor!



İlk ihale iptal edilmişti


TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk ihalesi 5 Mart'ta yapıldı. Çok sayıda firma katıldığı ihaleye en yüksek teklifi 23 milyon 520 bin TL ile Evyap vermişti.  Ancak ihale iptal edildi. İhalenin iptal nedeni ise açıklanmadı. 



Resmi Gazete’de Nisan 2013 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde riskli alan ilan edilen alanda toplam 5 bin 560 konut, 6 bin 436 bağımsız birim ve 6 bin 351 hissedar bulunuyor.


  

TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesi bugün yapılıyor!



Proje alanı nerede?



Proje alanına ulaşmak için; Haliç Köprüsünden E5 Boyunca devam ediliyor. E5 Yan yoldan Tozkoparan istikametine dönülüyor. General Ali Rıza Gürcan Caddesi’ne giriliyor. Cadde boyu 220 metre ilerleniyor ve Bakırköy-Tozkoparan kavşağından dönülerek Cevat Açıkalın caddesine giriliyor. Cadde boyu 300 metre ilerleniyor ve Yüzme havuzu tabelasının oradan sola dönülüyor. Daha sonra tekrar sola dönülerek erdemli sokağına giriliyor. Sokak boyunca 120 metre ilerleniyor daha sonra sağa dönülüyor. Proje alanı yolun sol tarafında kalıyor.




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016