29 / 03 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri 2018!

 TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuru tarihleri 2018!

1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunan TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir projesinde başvurular 29 Ocak ile 9 Şubat arasında kabul edilecek..


 TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında 426 konut için başvurular 29 Ocak itibari ile başlayacak. Son başvuru 9 Şubat'ta kabul edilecek. 


1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunan TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir projesinde kura çekiliş tarihi 22 Şubat olarak belirlendi. 


TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde en düşük konut bedeli 81 bin 739 TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli 136 bin 599 TL olarak belirlendi. 


180 ay vadeyle ödeme yapılabilen Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap TOKİ'de taksitler 399 TL'den başlıyor. Projede yüzde 12 peşinat imkanı sunuluyor. 


Başvurular 3 kategoride kabul edilecektir;


1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan

alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)

2)“En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi

3)“Diğer alıcı adayları” kategorisi


1) BAŞVURU ŞARTLARI:


1. T.C. vatandaşı olması,

2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olmasıveya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.


Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç )


3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. 


4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3200.00TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3200.00TL olması gerekmektedir.)


5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet

başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır.





  



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016