18 / 04 / 2024

TOKİ Mudurnu arazisinin satış işlemleri gerçekleşti!

TOKİ Mudurnu arazisinin satış işlemleri gerçekleşti!

Bolu Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4. Etap Toki Konutları Projesi kapsamında, projenin gerçekleştirileceği toplam 88.000metrekare alana sahip 10 adet parselin Mudurnu Belediyesine satış işlemleri gerçekleşti.


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Mudurnu Belediye Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4. Etap Toki Konutları Projesi kapsamında, projenin gerçekleştirileceği toplam 88.000metrekare alana sahip 10 adet parselin Mudurnu Belediyesine satış işlemleri gerçekleşti. 


Mudurnu Belediyesi 4, Etap Toki Konutları ile ilgili çalışmalarını hızlandırmaya başladı. 4. Etap Toki Konutlarının yapılacağı alandaki tapu işlemlerinin satışlarını alan Mudurnu Belediyesi en kısa sürede arazileri Toplu Konut İdaresi Başkanlığına devrederek, ihale sürecini beklemeye başlayacak. 


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl: "İlçemizdeyapılması planlanan 4. Etap Toki Konutları ile ilgili olarak proje alanındaki arazilerin satışlarını Belediye olarak sonuca ulaştırdık. TOKİ Başkanlığına ilettikten sonra ihale sürecini takip edeceğiz, 31 blok, 487 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşacak proje için Ağustos ayı içerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirdik. 


487 konut için 362 talep topladık ve dosyaları TOKİ'ye ilettik. Talebin dışında kalan 125 konutun satışları TOKİ tarafından yapılacak. Mudurnu 4, Etap Toki Projesiyle ilgili Toplu Konut İdaresi Başkanlığı personellerine, Mudurnu Belediyesi personellerine teşekkür ediyorum. Devletimize, Milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Bolu Takip



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016