28 / 03 / 2024

Toki Meram'da bin 340 konutun anahtar teslimi yapılıyor!

 Toki Meram'da bin 340 konutun anahtar teslimi yapılıyor!

Konya Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi Başbakan tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek...




Şeb-i Arus törenine katılmak üzere Konya'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan, çok sayıda tesisin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve değeri 108 milyon TL'yi bulan tesisler de bu kapsamda hizmete açılacak. 


Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, 17 Aralık'taki Şeb-i Arus programıyla sona erecek. Şeb-i Arus törenine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını Konya Biiyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. 


Açılışı yapılacak tesisler hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Başbakanımız, aynı gün farklı kurumlar tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını da gerçekleştirecek. 


Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi ve restorasyonu yapılan 6 bina da Başbakanımız tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek. 


17 Aralık 2013 Salı günü saat 12.30'da Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak törene tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi. 


Merhaba



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016