26 / 04 / 2024

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge AGG başvuruları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge AGG başvuruları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de 102 konut için başvurular bugün başladı. Başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılabilecek...


Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge Alt gelir grubu kapsamında 102 konut, 21 Kasım – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında, T. Halk Bankası A.Ş. Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de yer alan 95 adet 2+1 ve 7 adet 1+1 konut için başvurular bugün başladı. 


Projede en düşük konut bedeli 78 bin 945 TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli 153 bin 90 TL olarak belirlendi. 


Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;

a. T.C. vatandaşı olması,

b. Ankara il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Ankara il nüfusuna kayıtlı olması, ( Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri kapsamında başvuranların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor

olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.)

c. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut

kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)

d. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı bağımsız herhangi

bir gayrimenkulün olmaması , (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu

gayrimenkuller hariç)

e. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,

 - Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

f. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)

g. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016