19 / 03 / 2024

TOKİ Konya Gödene emekli projesi sözleşme detayları!

 TOKİ Konya Gödene emekli projesi sözleşme detayları!

TOKİ Konya Gödene emekli projesi sözleşme dönemi 22 Mayıs'ta başlıyor. Emeklilere özel olarak satılan projede 2 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.


TOKİ Konya Gödene emekli projesinde fiyatlar 90.634 TL ile 115.250 TL arasında farklılık gösteriyor.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre 22 Mayıs – 09 Haziran 2017 tarihleri arasında konut seçimi yapan alıcılar; peşinat bedelinden (%12) başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 22 Mayıs – 09 Haziran 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Konya İhsaniye Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


 

SÖZLEŞME AŞAMASINDA İBRAZ EDİLECEK BELGELER:

1. Konya ili nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Konya ili nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır Konya ilinde ikamet ettiğini gösterir belge.

2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-₺ olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.)

Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge

Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir.

Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.


ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:

Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini 22 Mayıs – 09 Haziran 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Konya İhsaniye Şubesi’nde gerçekleştireceklerdir.

Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.


YEDEK HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:

Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 12 – 16 Haziran 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Konya İhsaniye Şubesi’nde sözleşme imzalayacaktır.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016