19 / 04 / 2024

TOKİ Emekliler Konutları 'nda sona gelindi!

TOKİ Emekliler Konutları 'nda sona gelindi!

TOKİ Emekliler Konutları 'nda sona gelindi. Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.


Ankara ve  İstanbul  'da üst düzey yetkililerle görüşerek yapımı devam eden  TOKİ  Emekliler Konutları için bir dizi yenilikler sözü alan Emekliler Derneği, "TOKİ Emekliler Konutu modern hale gelecek" dedi.


Dernek yönetimi ile beraber il bazında ve Ankara'da sürekli ilgili kurum ve yetkili kişilerle devamlı suretle istişare ve görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Ekmen, "Emeklilerimize hayallerinden öte bir site teslim edeceğiz" dedi.


"TOKİ'YE YENİ İMKANLAR SUNULDU"


Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, yaptıkları görüşmeler akabinde TOKİ Emekliler Konutlarına doğalgaz sisteminin erkenden döşenmesi, gerekli tüm alt yapı çalışmalarının yapılması ve tüm iç-dış dizaynlarının bitirilmesi yönünde mutabakat sağlandığını ifade etti.


Ekmen, Türkiye genelinde yapılan TOKİ'lerde mutfak tezgahının sunta standartlarında olmasına rağmen ilk kez Emekliler Konutlarına mermer tezgahın yapılması kararının alındığı ayrıca TOKİ'ye görüntülü kamera sistemi ile kapılardaki sesli diyaframlara görüntülü sistemin eklenmesi için görüşmelerin olumlu neticelendiğini ifade etti.


"HER ŞEY EMEKLİLER İÇİN"


Emekliler için Batmanda, Ankara'da ve tüm bürokratik hiyerarşi ile kesintisi görüşme ve diyalog sürecinde olduklarını beyan eden Ekmen, "Her şey emeklilerimiz içindir. Onlar için parti, şahıs, bürokratik ayırımı yapmaksızın elimizden gelen her imkanı sunmaya devam edeceğiz" dedi.



Batman Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016