28 / 03 / 2024

TOKİ Denizli Karahasan kura çekimi yapıldı!

 TOKİ Denizli Karahasan kura çekimi yapıldı!

TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Denizli’nin Karahasan Mahallesi’nde yapılan 786 konutun kura çekilişi yapıldı...


 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli’nin Karahasan Mahallesi’nde inşaatı tamamlanma aşamasında olan 786 konutun kura çekilişi Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapıldı. 


Proje, TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde yapıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımları ile gerçekleştirilen kuraya, aileler yoğun ilgi gösterdi. Projedeki 786 konuta 167’si engelli vatandaşlar olmak üzere toplam 1.220 başvuru yapıldı. Konutların %10’u engelli vatandaşlarımıza tahsis edildi.


2+1 planında inşa edilen konutlar peşinatsız 100 – 130 TL arası taksitlerle ve 270 ay vadeli satışa sunuldu.


Mahalle konseptli projede, yerleşim alanı, 32 derslikli ilköğretim okulu, sosyal tesisi,  2 ticaret merkezi, meydanı, oyun ve spor alanları, parkları, peyzajıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.


Kura çekimi sırasında başvuruda bulunan aileler büyük heyecan yaşadı. İsimleri okunan talihliler eşlerine ve çocuklarına sarılarak sevinçlerini paylaştı. Kura törenine Türk bayrakları ile katılan vatandaşlarımız Cumhuriyet Bayramı ve ev sahibi olma sevincini bir arada yaşadı.


 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler