26 / 04 / 2024

TOKİ Çankırı Atkaracalar 2. Etap Alt Gelir 2018 başvuruları!

 TOKİ Çankırı Atkaracalar 2. Etap Alt Gelir 2018 başvuruları!

Çankırı Atkaracalar 2. Etap Projesi kapsamında stoklarda bulunan 39 adet konut için başvurular bugün başlıyor..


 


TOKİ ile Çankırı Atkaracalar Belediyesi arasında yürütülen Çankırı Atkaracalar 2. Etap Projesi kapsamında stoklarda bulunan 39 adet konut 15 Mart – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında Açık Satış’a sunuluyor. 


2 oda 1 salon daireler bulunan TOKİ Çankırı Atkaracalar 2. Etap projesinde 180 ay, 216 ay ve 240 ay vadeyle ev sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Çankırı Atkaracalar 2. Etap projesinde en düşük konut bedeli 95 bin 656 TL, en yüksek konut bedeli 106 bin 345 TL olarak belirlendi. 


 Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;

- T.C. vatandaşı olması,

- Çankırı il nüfusuna kayıtlı olması, Atkaracalar ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması, söz konusu koşulu belgelerle kanıtlaması gerekmektedir. (İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı ibraz edilmesi veya başvuru sahibinin adına ve ikametgah ilmühaberinde yer alan adresine göre düzenlenmiş bir adet fatura (son 3 aya ait doğalgaz, elektrik, su, telefon, cep telefonu vs.

fotokopisini, başvuru sahibinin adına kayıtlı fatura bulunmaması durumunda, başvuru sahibinin eşinin,

çocuklarının, annesinin ve/veya babasının adına ikametgah ilmühaberi adresine göre düzenlenmiş fatura da kabul edilecektir.)

- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)

- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır



 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016