28 / 03 / 2024

TOKİ Boğazkale'de konut yapacak!

TOKİ Boğazkale'de konut yapacak!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu "Hizmet adına koşturan bütün Belediye Başkanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gerekli şartları sağlayabilen talep toplayan ilçelerimize TOKİ konut projelerimizi yapmaya devam edeceğiz. " dedi.


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Tangazoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 


Tangazoğlu konuşmasında, "İlçemizin en büyük sorunu olan, sit alanında bulunan konutlarla ilgili başlatmış olduğunuz çalışmalarda olumlu sonuçlar almaya başlıyoruz. Sayenizde  TOKİ  ile yapmış olduğumuz görüşmelerle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Yer tespitimizi yaptık. TOKİ’ye evraklarımızı sunuyoruz. Yaklaşık 150 vatandaşımızın talebi var. Yapılacak konut projesinin tarihi dokuya uygun yapılması için görüşmelerde de bulunacağız. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.


Uslu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet adına koşturan bütün Belediye Başkanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gerekli şartları sağlayabilen talep toplayan ilçelerimize TOKİ konut projelerimizi yapmaya devam edeceğiz. Sit alanında yaşayan vatandaşların modern yaşam alanına taşınması ilçenin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır" şeklinde kaydetti. 

Ziyarette ayrıca Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Uslu için özel hazırlattığı Hitit Aslanını takdim etti. 


Çorum Yıldız Haber



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri