24 / 04 / 2024

TOKİ Afyon Dinar başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Afyon Dinar başvuru tarihleri 2018!

Taksitleri bin 238 TL'den başlayan TOKİ Afyon Dinar projesi kapsamında başvurular 29 Ocak ve 2 Şubat tarihleri arasında kabul edilecek..



TOKİ tarafından hayata geçirilen Afyon Dinar Suçıkan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 30 adet satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.


TOKİ Afyon Dinar projesi kapsamında başvurular 29 Ocak ve 2 Şubat tarihleri arasında kabul edilecek. Projede kura çekilişi 12 Şubat tarihinde yapılacak. 


Taksitleri bin 238 TL'den başlayan Afyon Dinar TOKİ'de 108 ay, 120 ay ve 144 ay vadeyle ödeme yapılabiliyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat imkanı sunuluyor. 


Başvurular 3 kategoride kabul edilecektir;

1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan

alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)

2)“En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi

3)“Diğer alıcı adayları” kategorisi

* Şehit Aileleri, Maluller (Terör, Harp ve Vazife Malulleri) ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut

alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.

* %40 Engelli Vatandaşlara konut sayısının %5’i kadar (2 konut) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

* Diğer Konut Alıcı Adayları İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.



 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016