28 / 03 / 2024

Kayseri Melikgazi kura sonuç listesi!

Kayseri Melikgazi kura sonuç listesi!

Kayseri Melikgazi kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 66 daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişiyle yapılıyor.


TOKİ Kayseri Melikgazi projesinde satışlar yüzde 40 engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mahallesi Mimarsinan projesi, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğiyle inşa ediliyor. 


 “Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi ve 2 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” kapsamında yer alan 66 daire en az yüzde 40 engelli vatandaşlara yönelik olarak satışa sunuluyor. 

 


Kayseri Melikgazi kura sonuç listesi!


Kayseri Melikgazi kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Kura sonuçları açıklandığında Konuttimes.com'da yer alacak. 


TOKİ Kayseri Melikgazi  Bahçelievler Mahallesi projesinde kura çekilişi 02 Mart 2018 Cuma günü, saat 11:00’de, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ait Salonda (Serçeönü Mahallesi, Ahi Evran Caddesi, Güner İşhanı, No:9 / 201-301, Kocasinan, Kayseri) noter huzurunda gerçekleştirilecek.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçeneklerine yer verilen TOKİ Kayseri Melikgazi projesinde başvuru ve satış işlemleri, T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. 


Fiyatların  86 bin 252 TL ile 258.873 TL arasında değişiklik gösterdiği projede taksit ödemeleri 288 TL'den başlıyor. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, TOKİ Kayseri kura