29 / 03 / 2024

Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları açıklandı mı?

Toplamda 437 adet dairenin kura çekimi ile satışa sunulduğu projede daireler alt gelir grubu kapsamında satılıyor. Peki Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları açıklandı mı?


2+1 nitelikli 419 adet konuta 18 adet  konut ilave edilmiş olup toplam 437 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Başvuru dönemi 31 Mart'ta biten projede kura çekimi bugün saat 10.00’ da, Kazım Karabekir Spor Salonu’ nda yapılıyor.



Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında Konuttimes.com'da yer alacak. 




Konut Alma hakkı ve Konut Belirleme kurasında;


  • Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
  • Kura sırasında 150 adet yedek alıcı belirlenecektir.
  • Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve  başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştireceklerdir.
  • Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecektir. 5. Kura sonucu konut satın  alma hakkı kazanan ancak sözleşme imzalamayan asil alıcılar başvuru bedellerini 25 Mayıs 2017, yedek alıcılar ise başvuru bedellerini 21 Haziran 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecektir.


Karaman Merkez alt gelir kura sonuçları açıklandı mı?


Kura sonucu için tıklayın