24 / 04 / 2024

Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları!

 Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları!

Toplamda 437 adet daireden meydana gelen projede daireler alt gelir grubu kapsamında satışa sunuldu. İşte Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları...


Karaman Alt gelir TOKİ Evleri'nde toplamda 437 adet daire bulunuyor. Başvuruların 31 Mart'ta sona erdiği projede kura çekimi bu sabah saat 10.00’ da, Kazım Karabekir Spor Salonu’ nda gerçekleştirildi.  



Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları!

Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları için tıklayın



Konut Alma hakkı ve Konut Belirleme kurasında;


  • Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
  • Kura sırasında 150 adet yedek alıcı belirlenecektir.
  • Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilanedeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştireceklerdir.
  • Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecektir.
  • Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanan ancak sözleşme imzalamayan asil alıcılar başvuru bedellerini 25 Mayıs 2017, yedek alıcılar ise başvuru bedellerini 21 Haziran 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecektir.

 Karaman Alt gelir TOKİ kura sonuçları!



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016