18 / 04 / 2024

İzmir Beydağ TOKİ Konutları için başvurular başladı!

İzmir Beydağ TOKİ Konutları için başvurular başladı!

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek...


Beydağ Belediyesi,  TOKİ  işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Beydağ için iki önemli projenin İZKA tarafından onanmasının ardından Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.


Beydağlılardan konut için müracaatları almaya başladıklarını söyleyen Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 96 konut talebi olursa Beydağ’da Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile konut projesinin başlayacağını belirtti.


Talebin beklenenden daha fazla olması halinde yapılacak konutların kura sistemi ile sahiplerini bulacağını söyleyen Başkan Vasfi Şentürk, beklenen talebe ulaşılmadığı halde projenin olmayacağını söyledi.Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Şentürk şunları ifade etti:

 

“KÜLTÜR MERKEZİMİZİN TEMELİNİ ATTIK”

“Beydağ’ımız için çalışmalarımızı Beydağ Belediyesi olarak devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Beydağ’ımızın turizminin gelişmesine yönelik oluşturduğumuz projelerimiz İZKA tarafından onaylandı ve hayat geçmeye başlamıştı. Bunların içerisinde Beydağ Barajımızda turizmin gelişmesine yönelik tur teknemiz ve iskelemiz faaliyete başladı. Bunun yanında ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünde Beydağ Kültür Merkezi projemizin temelini de attık.

 

“SIRADA KONUT PROJESİ VAR”

Şimdi ise Beydağ’da ön sıralarda yer alan konut talebi üzerine Beydağ Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile çalışmalarımıza start verdik. Bugün vatandaşlarımızdan konut taleplerini almaya başladık. Bu doğrultuda 96 konut talep edilirse projemiz Beydağ merkezde hayata geçecek ve konutların yapımı başlayacak. Talep fazlası olursa da yapılan konutlar kura sistemi ile sahiplerini bulacak. Eğer belirlenen rakamın altında talep oluşursa da projemiz hayata geçirilmeyecek.

 

“MÜRACAATLAR BAŞLADI”

Vatandaşlarımız konu ile ilgili olarak belediyemize müracaatlarını yapmaya başladı. İnanıyorum Beydağ güzel bir projeye daha imza atacaktır. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

KİRAZ VE ÖDEMİŞ

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz haftalarda Kiraz’a gelen TOKİ ilgilireni Belediye Başkanı Saliha Özçınar ile de görüşüp bilgi alışverişinde bulunmuşlardı. Ödemiş’te ise Ahrandı mevkii üstündeki bir alanda ön çalışma yapıldığı, talebe göre değerlendirme yapılabileceği belirlendi.


Küçük Menderes Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016