28 / 03 / 2024

Tahincioğlu'nun mağazaları satışa çıkmaya hazırlanıyor!

 Tahincioğlu'nun mağazaları satışa çıkmaya hazırlanıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul bünyesindeki mağazaları ve dükkanları ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla satışa çıkarıyor...


Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bazı projelerinde yer alan mağazaları yakın zamanda büyük fırsatlar ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 


Tahincioğlu'nun Küçükyalı, Ataşehir, Kağıthane ve Bomonti projelerinde yer alan mağazalar için ön talep toplanırken,  mağaza satış için ihale tarihi ise henüz belirlenmedi. 


Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi:


İstanbul Maltepe Küçükyalı bölgesinde 68 bin 785 metrekarelik alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi  1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Projede teslimlerin 2020 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


  Tahincioğlu


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesi :


Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tahincioğlu Ataşehir Nidakule projesi 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonundan oluşuyor. Nidakule Ataşehir'de 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza ile dükkanların bulunduğu podyuma yer veriliyor. 


 Tahincioğlu


Nidapark Ayyıldız Kağıthane projesi :



Tahincioğlu'nun İstanbul Avruğa yakasında Kağıthane'de hayata geçirdiği Nidapark Ayyıldız projesi lüks rezidans daire ve cadde dükkanlardan meydana geliyor. 


  Tahincioğlu

 

Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi:



İstanbul Şişli Bomonti'de inşa edilen Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2020 yılında yapılması planlanıyor. 


Beş bölümden meydana gelen Nidapark Bomonti projesinde Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan bölümü bulunuyor. 


  Tahincioğlu


Tahincioğlu iletişim:

Tel: 444 4 846 

Web: www.tahincioglu.com