28 / 03 / 2024

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da gerçekleşti!

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da gerçekleşti!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.


Ankara'nın silüetini değiştiren dikey yapılarıyla, kentin en prestijli adresi haline gelen Mevlana Bulvarı'nda hayata geçirilen projenin hem mimari, hem de kurgu anlamında farklı olacağını bildiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Regnum Sky Tower ile Başkent iş dünyasında yeni bir döneme girileceğini kaydetti. Özel buluşmaların da merkezi olacak projenin bölge için kalite lezzet mekanlarının adresi olacağını ifade eden Pala, bölgenin yeni buluşma noktası olacağını vurguladı. 


Canpa Şirketler Grubu'nun Yönetim kurulu Üyesi Murat Özcan ise, "Mutlu Ofis" mottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tower'ın kısa sürede iş dünyasının en dikkati çeken projeleri arasında yer aldığını vurguladı. Özcan, "Regnum Sky Başkent'in de Türkiye'de J' yeni nesil ofis anlayışına öncülük ediyor" dedi. Şirketlerin başarısının l yüzde 70 oranında çalışan mutluluğuna bağlı olduğunu, Regnum Sky Tower'ın da bu başarı hedefine katkı sağlayacağının altını çizen Özcan, "Ofisin sıkıcı bir yer olduğu anlayışını reddediyoruz. Regnum Sky Tower'da ofisi, eğlenceli, yaratıcı, ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" ifadelerini kullandı. 


Posta Ankara



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler