19 / 04 / 2024

Nep Office teslimleri Ekim 2015'te gerçekleşecek!

Nep Office teslimleri Ekim 2015'te gerçekleşecek!

"Nep Office' projesi farklı konseptiyle dikkat çekiyor. '5 Yıldızlı Ofisler' sloganıyla tanıtımına başlanan projenin tamamı ofis ve 16'şar katlı 2 bloktan oluşuyor.


Uzun dönemdir konut yatırmlarına hız veren inşaat sektörü şimdilerde yüzünü ofis projelerine çevirdi. 

Sektörün lider şirketleri A sınıfı ofis açığını gidermeye yönelik ofis yatırımlarını peş peşe hayata geçiriyor.


Gayrimenkul piyasasının önemli enstrümanlarından biri olan ofislerin son zamanda hem niteliği hem de konumlanmalarında büyük değişiklik yaşanıyor. Bazıları başlı başına ofis kurgusuyla karşımıza çıkarken bazı projelerde ofis, projenin önemli bir dinamiği olarak yer buluyor. Ankara'da da özellikle son bir yılda hızla yükselmeye başlayan 'ofis' projelerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın siyaset, iş ve eğlence dünyasının merkezi konumundaki Mustafa Kemal Mahallesi'nde özül İnşaat tarafından yapımına başlanan "Nep Office' projesi farklı konseptiyle dikkat çekiyor. '5 Yıldızlı Ofisler' sloganıyla tanıtımına başlanan projenin tamamı ofis ve 16'şar katlı 2 bloktan oluşuyor. 


YÜKSEK GÜVENLİK ÖNEMLİ 


Bölgedeki diğer projelere göre "yüksek güvenlikli ofisler" vurgulamasının ön plana çıkarılmasının nedeni; projede öncelikle yer alması planlanan hedef kitlenin, "Savunma Sanayii firmalarının" olması. Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığımın, Havelsan'm ve Aselsan'ın yakın konumda bulunması projeyi savunma sanayii sektöründe yer alan firmalar için cazip kılıyor. Projeyi farklı kılan hususlardan bir diğeri de savunma sanayii firmalarının projede yer almaları durumunda; ihtiyaç duyacakları 'Tesis Güvenlik Belgesi'nin alınması için danışmanlık hizmetinin ücretsiz sunulması, öte yandan proje hedef kitlesinin arasında yalnızca savunma sanayii firmaları bulunmuyor; yüksek güvenlik ve kalite arayan her firma, hukuk bürosu, sağlık sektörü ve en önemlisi de kısa vadede kârlı bir yatırım yapmak isteyen yatırımcılar da var. 81 m2'den 517 m2'ye kadar alternatifli ofis seçenekleri bulunan projenin Ekim 2015'te tamamlanması planlanıyor. Proje yatırımcılarına 60 ay '0' faiz imkânı ile sunuluyor. 


Habertürk Ankara 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri