19 / 04 / 2024

İnnovia Ispartakule ticari alan satışları başladı!

İnnovia Ispartakule ticari alan satışları başladı!

İstanbul’un yeni yaşam alanı Ispartakule’de yükselen Innovia Ispartakule’nin açıkhava alışveriş merkezinde, 135 bağımsız ticari alan satışa açıldı.


Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklığında kurulan Zincir Yapı’nın projesi “Innovia Ispartakule”nin meydan/sokak konseptindeki açık hava alışveriş merkezi; bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.  


Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklığında kurulan Zincir Yapı’nın modern projesi Innovia Ispartakule’nin bölgenin buluşma noktası olacak meydan/sokak konseptli ticari alanlarının satışı başladı. Birbirinden farklı metrekarelerde, her sektör için ayrıştırılmış yerleşim planı ile yatırımcısına doğru planlama ve noktada yüksek kazanç sağlama fırsatı sunan Innovia Ispartakule’nin alışveriş merkezi 135 adet ticari üniteden oluşuyor. Innovia Ispartakule, TEM Ispartakule gişelerine yakınlığıyla da merkezi bir konumda yer alıyor.

Yatırımcılar için altın fırsat sunan Innovia Ispartakule’nin ticari alanları, birçok markanın yer alacağı mağazalardan, kafeteryalardan ve restoranlardan oluşacak.  Her geçen gün artan bölge nüfusunun ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak üzere tasarlanan alışveriş meydanıyla Ispartakule’nin kalbi Innovia Ispartakule’de atacak. 

Satışına başlanan ticari alanlar konusunda detaylı bilgiye www.innoviaispartakule.com adresinden, Innovia Ispartakule Satış Ofisi’den 0 212 709 35 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Innovia Ispartakule hakkında

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat’ın ortaklığında kurulan Zincir Yapı çatısı altında hayata geçen Innovia Ispartakule Projesi, mimarisi ve açık hava alışveriş merkezi konsepti ile bölgenin yatırım değerini artırmayı hedefliyor. 82.832 m2 toplam inşaat alanına sahip Innovia  Ispartakule Projesi, 135 adet alışveriş ünitesinden oluşan meydan/sokak konsepti ile; 2 adet 29 katlı rezidans bloğunda, toplam 340 daireden oluşmaktadır. 


Projede alışveriş üniteleri ile rezidansların kullanabileceği 3 katlı otopark alanı, fitness merkezi, açık havuz, basketbol sahası, çocuk kulübü, açık hava kafeteryaları ve restoranlar bulunuyor.


İnnovia Ispartakule ticari alan satışları başladı!


Innovia Ispartakule Satış Ofisi

Adres: Tahtakale Mahallesi T:32 Sokak No:5 Ispartakule - Avcılar

Telefon:  0 212 709 35 02