16 / 04 / 2024

DokuzBuçuk, gnlük ve saatlik ofis kiralamaları sağlıyor!

DokuzBuçuk, gnlük ve saatlik ofis kiralamaları sağlıyor!

İş dünyasında günlük ya da saatlik ofis kiralama hizmetleri hızla yaygınlaşıyor. Şehir merkezinde toplantı yapmak için geçici bir mekâna ihtiyaç duyan şirketler saatlik ofis kiralama hizmeti ile işlerini kesintisiz bir şekilde yapabiliyor...


İş dünyasında günlük ya da saatlik ofis kiralama hizmetleri hızla yaygınlaşıyor. İşyeri İstanbul dışında olan ancak şehir merkezinde toplantı yapmak ya da çalışmak için geçici bir mekâna ihtiyaç duyan şirketler saatlik ofis kiralama hizmeti sayesinde işlerini kesintisiz, rahat ve ekonomik maliyetlerle sürdürebiliyor. 


İstanbul’un ulaşım açısından en stratejik bölgelerinden Gayrettepe’de faaliyet gösteren DokuzBuçuk, sanal ofis ve günlük ya da saatlik ofis kiralama seçenekleriyle önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Merkezi konumu, rahat ulaşımı, otopark imkanı, tam donanımlı IT altyapısıyla fark yaratan DokuzBuçuk, yüksek konfor sunan dekorasyonu, sınırsız hızlı internet erişimi, ortak mutfak kullanım imkânı ve limitsiz ikram seçenekleriyle şirketlerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.


Kafede, restoranda veya otelde yapılan iş görüşmeleri ya da toplantılara kıyasla çok daha ekonomik ve profesyonel çözümler sunan DokuzBuçuk, kullanıcıların kendi şirketlerindeymiş gibi rahat ve keyifli hissetmesini sağlıyor.  Mekan ayrıca sergi, söyleşi, lansman, basın toplantısı, kokteyl, seminer, eğitim programları, atölye çalışmaları, video/film gösterimleri, özel görüşmeler, davetler ve kurumsal toplantılar gibi etkinlikler için de kullanılabiliyor.


Girişimcilerin Yeni Tercihi: Sanal Ofis 


Yüksek ofis maliyetlerden ve insan kaynağından tasarruf etmek isteyen girişimcilere Sanal Ofis hizmeti de sunan DokuzBuçuk, şirketlerin kuruluş aşamasında gerekli olan resmi adres gösterme ihtiyacını da karşılıyor. Şirketler ayrıca sekreterya hizmetinden de yararlanarak, kendilerine tahsis edilen telefon numarasına gelen çağrılara ya da postalara 7/24 ulaşma imkanına sahip oluyor. 


DokuzBuçuk,  kısa bir süre sonra İstanbul’un farklı semtlerinde de benzer ofisler açarak butik hizmetlerini sürdürmeyi hedefliyor.