23 / 04 / 2024

Antplato Projesi'nin temeli Ramazan Bayramı'ndan sonra atılıyor!

Antplato Projesi'nin temeli Ramazan Bayramı'ndan sonra atılıyor!

Ant Yapı ’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato şantiyesinde şu anda geçici iksa ve hafriyat imalatları devam ediyor. Hafriyatta yüzde 80’e gelindi; kalan kısmın Ağustos ayının başlarında bitirilmesi hedefleniyor...


Ant Yapı’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato şantiyesinde şu anda geçici iksa ve hafriyat imalatları devam ediyor. Hafriyatta yüzde 80’e gelindi; kalan kısmın Ağustos ayının başlarında bitirilmesi hedefleniyor.


Geçici iksa işlerinde, çevre kazık ve ankraj imalatları tamamlandı, otel cephesinde hafriyata paralel olarak ilerleyen zemin çivisi imalatlarının yüzde 75’i bitirildi. Bu çalışmaların da hafriyatla aynı sürelerde bitirilmesi planlanıyor. Temel altı fore kazık imalatlarına başlandı ve bunun Ağustos ayının başlarında tamamlanması hedefleniyor. Kaba yapı ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Ramazan Bayramı sonrası temel atılacak. Halen lansman fiyatlarıyla satışı süren Antplato her geçen gün değer kazanıyor. Satış ofisimize uğrayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 


EQ