18 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork Projesi'nde 0 peşinatla ofis!

Ağaoğlu My Newwork Projesi'nde 0 peşinatla ofis!

Ataşehir'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda Ağaoğlu tarafından inşa edilmekte olan My Newwork projesinde peşinatsız ve vade farksız seçeneklerle ofis sahibi olmak mümkün...


Ataşehir'de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu konumda Ağaoğlu güvencesi ile yükselen My Newwork projesi 21 katlı tek blok olarak tasarlandı. A Plus ofis projesi olarak hayata geçirilmekte olan Ağaoğlu My Newwork projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın olması ile de ciddi bir avantaj sağlıyor.

 

Ağaoğlu My Newwork Projesinde Neler Var

 

1468 metrekare büyüklüğe sahip bir katta 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen alan sahip 11 adet ofisin bulunduğu Ağaoğlu My Newwork projesinde her kat bir bütün olarak da kullanılabiliyor.

 

14 bin metrekare arsa alanına sahip olan Ağaoğlu My Newwork projesinde  dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi,  tiyatro salonu, sanat merkezi, oyun alanları, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark gibi ortak kullanım alanları da bulunuyor.

 

Ağaoğlu My Newwork Teslim Tarihi

 

Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan ve Ağaoğlu kalitesi ile inşa edilmekte olan My Newwork projesinde teslimlerin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Ağaoğlu My Newwork Fiyatlar ve Ödeme Planları

 

Metrekare birim fiyatlarının KDV hariç 5 bin 20 dolardan başladığı Ağaoğlu My Newwork projesinde yüzde 50 peşinat +30 ay vade farksız taksit veya yüzde 25 peşinat/peşinatsız banka kredili ödeme seçeneği ile de ofis sahibi olmak mümkün.


Star